Algemeen

Update vervolg 300

door Bram de Groot op 03.10.2008 om 10:57 in Algemeen
Regisseur Zack Snyder (300, Watchmen) heeft één en ander los gelaten over het vervolg op de succesvolle verfilming van Frank Miller's graphic novel 300.

Het decor van de film bevindt zich tussen de gevechten om Thermopylae en Plataea. Het laatste gevecht is het gevecht waar het karakter Dilios over vertelt aan het einde van 300.

Frank Miller werkt nu aan een nieuwe 300 graphic novel, waarop de film gebaseerd wordt. Daarna wordt er een script geschreven. De film 300 bracht in 2007 wereldwijd een bedrag op van ruim 450 miljoen dollar.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Thiver

Avatar

En ernaast staat "You will not enjoy this". Hoe ironisch. Smiley face

Sha

Avatar

Thiver "En ernaast staat "You will not enjoy this". Hoe ironisch. Smiley face"


Scherp :D

Vraag me inderdaad wel af of dit nou wel zo'n goed idee is.

Chrischzz

Avatar

300 was best grappig..
Maar ik weet niet of een 2e deel nou zo boeiend is..

Deel 1 was voornamelijk leuk omdat het zo lekker bot was allemaal.. hoop vechten, bloed en lekker grof.. Het verhaal ( losjes gebaseerd op historische feiten ) was niet al te spannend...

Een 2e deel wordt meer van het zelfde.. Misschien grotere gevechten en wat meer litertjes bloed.. Maar of dat nu echt een verbetering is..

Loconut

Avatar

Ik krijg op een of andere manier 'Scorpion King 2' in mijn gedachten. (Waar ík deel 1 wel heel leuk vond, iig)

Sha

Avatar

Het probleem met die vergelijking is...Scorpion King 2 is gewoon een soort B-film is geworden die een beetje op het toch ook wel redelijk geflopte 'succes' van het eerste deel mee wil liften. Er werkten ook totaal andere mensen aan.

Bij '301' komt het wél van dezelfde makers, er wordt zelfs een heel nieuw verhaal geschreven door Frank Miller, dus wat dat betreft zou het wel goed moeten zitten..

Ware het niet dat ik persoonlijk '300' als een afgesloten geschiedenis zie, waar geen vervolg op hoort te komen.

Steve Harwin

Avatar

Als ik het me goed herinner is het verhaal van 300 gebaseerd op een slag die werkelijk heeft plaatsgevonden. Maar wel maar een keer, geen twee. Een vervolg hierop doet dan ook aan als een Titanic 2 of een A bridge too far - 2 of zoiets. Ergens vind ik dat toch een beetje zielig

WiXX

Avatar

Steve Harwin "Als ik het me goed herinner is het verhaal van 300 gebaseerd op een slag die werkelijk heeft plaatsgevonden. Maar wel maar een keer, geen twee. Een vervolg hierop doet dan ook aan als een Titanic 2 of een A bridge too far - 2 of zoiets. Ergens vind ik dat toch een beetje zielig"


Als je geen moeite neemt om de tekst te lezen heeft reageren ook geen nut.

Ik heb dr zin in hoor. Vind de stijl van 300 echt te vet, kan die film zo 3x achter elkaar kijken. Heerlijk hoe ze gewoon alles laten zien in die cartoony stijl. Bij saw vind ik het niks, maar bij 300 is het de shit :P

Umbra Orphanus

Avatar

Ik kan me vergissen, maar 300 is gebaseerd op de strip van Miller die op zijn beurt weer gebaseerd is op een film uit '62. Deze film is weer gebaseerd op het echte gevecht, wat zo lang geleden heeft plaats gevonden, dat ook daarvan de precieze context verloren is gegaan.
De film 300 is dus eigenlijk een verhaal op zich. Daar mag dan toch best een vervolg op komen? Het wordt toch niet op ware feiten gebasseerd! Ik wil het wel zien, vond 300 zelf ook erg vermakelijk.

dlippold

Avatar

Ben het helemaal met Umbra Orphanus en WiXX eens...

Om ff te reageren op Steve Harwin - Er heeft wel degelijk een gevecht plaatsgevonden na het gevecht in Thermopylae ...

Read 'em and weep : http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Thermopylae

Lil Bro

Avatar

Wat wel raar is? Er was eerst 300. Dat werd een succes. Toen ging men een nieuw verhaal verzinnen. Daar wordt eerst een strip van gemaakt. Vervolgens de screenplay geschreven. En tot slot een film van gemaakt. (Wat dan weer een groot succes moet worden.)

Omslachtig. Maar economisch gezien, de beste manier.

NieuwsFilm

meest populair