Algemeen

Nieuwe Push poster

Bekijk de poster van de nieuwe film van de regisseur van Lucky Number Slevin en Gangster No. 1.

door Bram de Groot op 22.12.2008 om 09:23 in Algemeen
Van regisseur Paul McGuigan, bekend van de films Lucky Number Slevin, Gangster No. 1 en The Acid House, verschijnt begin 2009 de film Push. Met in de hoofdrollen Dakota Fanning en Chris Evans.

In de film zien we een groep jonge mensen die onder meer beschikken over telekinetische en helderziende krachten. Om uit de handen van de overheid te blijven, besluiten ze onder te duiken. De 'superhelden' worden Movers, Pushers, Watchers, Bleeders, Sniffers, Shifters, Wipers, Shadows en Stitchers genoemd.

Het verhaal doet denken aan een kruising tussen de films X-Men en Jumper en de TV serie Heroes. Push draait vanaf 12 februari 2009 in de Nederlandse bioscopen.
10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

LuCos

Avatar

Het word in ieder geval geen originele film, dat is wel jammer

Chrischzz

Avatar

LuCos "Het word in ieder geval geen originele film, dat is wel jammer"


Neuh.. al moet ik zeggen dat de trailer er wel leuk uitzag..
Maar inderdaad, een mix tussen Jumpert en de xmannen.. waarbij de stijl overheelt naar Jumpert.. Wat leuk, maar niet bijzonder was..

Obiwanramoni

Avatar

Het zijn allemaal niet de minste films en tv serie waar het mee vergeleken wordt. Ik zal ook eens de trailer op gaan zoeken voor een nog beter oordeel.

Wat de poster betreft, het dekt de lading maar bijzonder is ie niet.

Silverwing

Avatar

Star Wars: The Force Unleashed =')

styfus

Avatar

De trailer deed mij echt letterlijk denken aan Heroes met als enige verschil dat er andere acteurs meespelen. Erg jammer en zeer on-origineel, maar dat is helaas een trend die steeds meer Hollywood-films begint te sieren.

Deweb

Avatar

Geen lelijke poster. De trailer heb ik nog niet gezien, maar afgaand hierop en op het verhaal word het allicht een film die in mijn DVDspeler komt.

Enneh, laat me raden..de vervolgen krijgen de namen Mover, Watcher, Bleeder, Sniffer, Shifter, Wiper, Shadow en Stitcher?

Hijaru

Avatar

Net de trailer gezien, de actie ziet er vet uit, niks geen grote schokgolven of blauw-doorzichtige schilden. Dat vind ik juist beter.
De film zelf lijkt me dus echt niks, dit wordt voor mij zo'n dvd die ik koop, 1 keer de film kijk en dan alleen nog maar terugspoel naar de vette stukjes.

Chrischzz

Avatar

Ben ik de enige die sommige reacties vaag vindt?

Bud_Bud

Avatar

Chrischzz "Ben ik de enige die sommige reacties vaag vindt?"


wat een vage reactie...

ghossler

Avatar

Ik ben miss beetje laat, maar wat zeuren jullie nou.. mix tussen jumper en xmen ga weg man.

Ten eerste er komen helemaal geen mensen met teleport krachten in voor. Elke film met superkrachten is meteen xmen achtig? Stereotypes!

Toen ik de trailer zag d8 ik meteen wat een coole film. Ik heb hem gezien en hij valt pcies inde categorie en scores dat ik hem zou geven aan de hand van de trailer.

Het is een leuke film, waarbij je niet veel hoeft na te denken, actie, goed geacteerd, en een redelijk verhaal. Hoewel ik moe tzeggen dat het einde beetje afgeraggelt was... Hoop dat er een deel 2 komt!
Daarnaast vond ik het ook vet dat het geheel in china i sopgenomen!

NieuwsFilm

meest populair