G.I. Joe geïnspireerd op oude Bond-films

Regisseur Stephen Sommers heeft in een interview verklaard dat G.I. Joe deels geïnspireerd is op de oude Bond-films met Sean Connery.

In een interview met Entertainment Weekly heeft regisseur Stephen Sommers verklaard dat zijn film G.I. Joe: The Rise of Cobra deels geïnspireerd is op de oude Bond-films met Sean Connery.

Sommers: "Ik ben altijd dol geweest op de oude Bond-films. Het is grappig hoe Bond nu Bourne wil zijn. Ik vond Quantum of Solace heerlijk, maar het was een volledig andere film dan de Bond-films waarmee ik ben opgegroeid. G.I. Joe is op een heel moderne manier geïnspireerd op de herinnering aan het soort films die ik heb gezien toen ik jonger was. Ik herinner met dat ik Thunderball in de bioscoop heb gezien, en het grote onderwatergevecht op het einde van de film heeft me gewoon weggeblazen. In G.I. Joe is er een onderwatergevecht onder de polaire ijskap; dat is Thunderball maal tien!"

Sommers drukte ook de geruchten over de 'valse borsten' van Sienna Miller de kop in: "Ik denk dat de kostuumafdeling haar een nauwsluitende beha heeft gegeven. Maar niemand heeft haar rubberen borsten of zo gegeven. Het is 100 procent Sienna Miller."



NieuwsFilm

meest populair