Algemeen

Geen Angelina Jolie, maar Megan Fox als Lara Croft

Producenten van nieuwe Tom Raider film willen mogelijk nieuwe Lara Craft.

door Bram de Groot op 26.01.2009 om 19:34 in Algemeen
Angelina Jolie heeft al twee keer de rol van Lara Croft gespeeld in de gameverfilmingen Lara Croft: Tomb Raider en Lara Croft Tomb Raider The Cradle of Life. Het lijkt erop dat het hiermee ophoudt, want volgens een de nieuwssite Europa Press willen de producten van een derde Tomb Raider Jolie vervangen voor de jongere actrice. Megan Fox zou in aanmerking komen.

De Tomb Raider films worden zo'n beetje als beste gameverfilmingen gezien tot op heden. Dit blijkt ook uit de box office resultaten: Deel 1 leverde wereldwijd $274,703,340 (budget $115 miljoen) op en deel 2 $156,505,388 (budget $65 miljoen). Megan Fox is met name bekend geworden door haar rol in Transformers (2007).

Volgens het artikel zou de derde Tomb Raider in 2011 in premiere moeten gaan.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mark

Avatar

Ze doen maar! Van mijn apart nemen ze Paris Hilton als Lara Croft, ik heb toch lekker Tombraider op DVD dus Jolie zal voor mij altijd de echte blijven.

Thiver

Avatar

Zou ik zonde vinden; Angelina Jolie was zo'n beetje het beste element uit de Tomb Raider-films.

Megalomaniac

Avatar

Megan Fox maakt véél goed.

Rich Art

Avatar

Mmm... Zou op zich best een goede vervangster zijn...

RAVEN[NL]

Avatar

Ik vind Megan een prima opvolger(ster), Angelina wordt ook al een beetje ouder he ;)

Markie Marcolioooo

Avatar

Angelina Jolie blijft in mijn ogen toch dé Lara Croft van het eerste uur, maar Foxy Megan....Haba haba, lijkt me ook geen verkeerde keuze, en het staat naast Transformers en How to lose friend and alienate people goed op haar CV denk ik (als ze het waar kan maken natuurlijk ;p)want Angelina overtreffen is toch wel heel erg lastig.

El_Mariachi

Avatar

Tomb Raider 1: best aardig! Degelijke avonturenfilm. Weinig diepgang, geen "nieuwe Indiana Jones", maar dat viel ook niet te verwachten.

Tomb Raider 2: onzinnig gedoe. Deel 1 had een coherent verhaal wat ergens op sloeg. Cradle of Life vind ik een samenraapsel van op zich spannende ideetjes, die echter geen samenhangende film willen worden.

Tomb Raider 3: wie weet. Slechter dan 2 kan haast niet, denk ik. Beter dan 1 moet mogelijk zijn. En persoonlijk ben ik echt niet zo gehecht aan Angelina, dus kom maar op met een andere Lara. (Dit keer wel graag een getalenteerd scenarist erbij betrekken s.v.p.)

__RIK__

Avatar

Ik zou megan fox wel in een prequel kunnen zien..

DannyEsth

Avatar

Angelina Jolie was natuurlijk erg leuk om als Tomb Raider te zien. Het is ook wel eens leuk om een nieuw gezich te zien en dat is Megan Fox een goede optie.

Nickster18

Avatar

Jammer, jammer , jammer :P

Creative

Avatar

Megan fox is HOT MOMMA!:D jolie is versleten laat de nieuwe hottie maar komen.

Spijker

Avatar

Ik ben bang dat een nieuwe Tomb Raider zónder Angelina Jolie geen succes zal worden. Fimliefhebbers "pikken" dit vaak niet. Maar ik ben ook bang dat het aandeel salaris A.J. een té groot gedeelte van het budget van een vervolg voor zijn rekening zal nemen. Ik zeg dus: niet doen.

EpicMovies

Avatar

Magan Fox is een lekker ding, maar acteren kan ze echt niet!! Ik bedoel ik weet zeker dat ze haar in Transformers hebben gegooid omdat ze zo mooi was.

Angie is en blijft toch de beste Lara Croft. Ze lijkt ook veel meer op de caracter in degame. En antuurlijk heeft Angelina veel meer ervaring als actrice en ook omdat ze natuurlijk al 2 keer in een TR film heeft gespeeld!!

A.J is the best:D

Decepticon

Avatar

Yumyum!!Laat maar komen!!Megan moet nog wat groeien als actrice,maar dat komt wel goed.Goedgekozen vervangster.

NieuwsFilm

meest populair