Algemeen

Masters of the Universe voor John Stevenson

De co-regisseur van Kung Fu Panda gaat een film maken van de populaire mediafranchise rond He-Man en Skeletor.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey op 30.01.2009 om 18:47 in Algemeen
Filmstudio Warner Bros. en producent Joel Silver (The Matrix) hebben John Stevenson aangesteld als regisseur van Masters of the Universe, een verfilming van de populaire mediafranchise van Mattel. Stevenson is vooral bekend als co-regisseur van Kung Fu Panda.

In Masters of the Universe bindt He-Man, de sterkste man in het universum, de strijd aan met de duivelse Skeletor om de planeet Eternia te redden en de geheimen van Castle Grayskull te beschermen. De MOTU-franchise heeft al verschillende producten voortgebracht, waaronder zes speelgoedlijnen van actiefiguren, vier animatieseries, talloze stripreeksen en een film (in 1987 met Dolph Lundgren als He-Man en Frank Langella als Skeletor).

Stevenson zou naar eigen zeggen de knoop hebben doorgehakt na een bezoek aan het Mattel-hoofdkwartier, waar hij in een geheime schuilplaats exclusief beeldmateriaal van de speelgoedmakers te zien kreeg.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jazzthieve

Avatar

Http://www.youtube.com/watch?v=7ceERPc3pyw

I have the poooooower.....

Decepticon

Avatar

Waanzinnig gaaf nieuws!Ik kan niet wachten.Laat het balletje maar snel rollen.Ben benieuwd wie ze gaan casten.Als Nicolas Cage maar geen Skeletor wordt.

Remco

Avatar

Leuk nieuws hopelijk pakken ze het alleen niet te campy aan want He-man biedt in principe de mogelijkheid om een goede film op touw te zetten.
Jammer alleen dat ze niet gewoon een bekwame regisseur kiezen........

nieuwslaatste nieuws

meest populair