Jeffrey Dean Morgan in The Resident

Morgan, die The Comedian zal vertolken in de aankomende Watchmen-film, speelt in The Resident aan de zijde van Hilary Swank.

Jeffrey Dean Morgan (serie Grey's Anatomy), die The Comedian zal vertolken in de aankomende Watchmen-film, heeft getekend voor een rol in The Resident, een thriller van de Finse regisseur Antti Jokinen. Hij zal er te zien zijn aan de zijde van Hilary Swank, de actrice met wie hij eerder al samen acteerde in P.S. I Love You.

The Resident verhaalt over een jonge dokteres (Swank) die een loft betrekt in Brooklyn. Al gauw doen er zich mysterieuze gebeurtenissen voor, wat de vrouw doet vermoeden dat ze er niet alleen is. Ze ontdekt dat haar ogenschijnlijk charmante huisbaas (Morgan) een gevaarlijke obsessie voor haar heeft ontwikkeld. Een obsessie die al snel uitmondt in een beangstigend kat-en-muisspel.

The Resident is het langspeelfilmdebuut van Jokinen, die eerder naam maakte als videoclipregisseur voor sterren als Beyoncé, Shania Twain en Will Smith. Het scenario is van de hand van Erin Cressida Wilson (Secretary).

NieuwsFilm

meest populair