Algemeen

Best of 2008 in zes prachtige minuten

Een overzicht van de meest bekende films die we in 2008 voorbij hebben zien komen.

door Bram de Groot op 11.02.2009 om 15:11 in Algemeen
Goed, het is ondertussen midden februari en we zijn volop in afwachting van de blockbusters van dit jaar, zoals Transformers Revenge of the Fallen, Watchmen en de zesde Harry Potter. Nog één keer kijken we in beeld terug naar het jaar 2008.

Welke films we toen hot en not vonden, weten we nu zo'n beetje. Maar welke waren dat ook al weer? Op de website Dark Horizons verscheen enige weken geleden een mooie aaneenschakeling van beelden uit de meest bekende films uit 2008. Geen nieuws, wel prachtig om te bekijken. "So, refresh your memory", ook al hebben enkele van de films (nog) niet (in 2008) in de Nederlandse bioscoop gedraaid.

Klik hier voor de vandaag verschenen HD versie of bekijk de versie van mindere kwaliteit hieronder. Geluid aan, en druk op de play button!5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

TARAraboemdijee

Avatar

Wow.
Er zitten veel films bij waarvan ik me afvraag wat de titel is, zodat ik die op het lijstje kan zetten van films die ik nog wil zien.
Heeft iemand een lijst van alle films die voorbij komen?

TARAraboemdijee

Avatar

Never Mind, de HD versie heeft precies wat ik zocht :D

DannyEsth

Avatar

Best een aardig filmpje, niet allemaal met de beste scenes, maar goed wel leuk gedaan. De meeste films heb ik hiervan wel gezien, er zaten er toch nog een paar bij die ik nog moet zien om me jaartal compleet te maken.

Creative

Avatar

10.000 BC?? en nog een paar waar ik van denk are you serious??

+ ik mis JCVD.

RAVEN[NL]

Avatar

Indiana Jones..pfff...

NieuwsFilm

meest populair