TV-tips komende week

Komende week kan je op TV o.a kijken naar Total Recall, Batman Begins en Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht.

Bekijk de afbeelding

Total Recall (1990)

Zaterdag 28 februari om 22:35 op Veronica

Bouwvakker Douglas Quaid ontdekt dat al zijn herinneringen afkomstig zijn van een chip die geïmplanteerd is in zijn hersenen. Hij blijkt een geheim agent te zijn geweest die een bedreiging vormde voor de overheid, waarna men zijn geheugen heeft vervangen door andere herinneringen.
Bekijk de afbeelding

The Devil Wears Prada (2006)

Zondag 1 maart om 20:00 op RTL4

Andrea verhuist van een klein dorpje naar New York waar ze een baan versiert bij één van de grootste modebladen. Ze wordt de assistente van de hoofredactrice Miranda Priestley. Het werken voor de grillige Miranda blijkt echter onvoorstelbaar lastig.
Bekijk de afbeelding

Batman Begins (2005)

Maandag 2 maart om 20:30 op SBS6

De kleine jongen Bruce Wayne zag zijn ouders voor zijn ogen wreed vermoord worden: een trauma dat hem voor de rest van zijn leven vervult met wraakgevoelens. Het lot laat hem zijn wraak echter niet uitvoeren. Hij vlucht naar het Oosten, waar hij opgevangen wordt door de ninja-leider Ra's Al-Ghul, en als hij terugkeert naar zijn thuisstad Gotham City vindt hij die in de handen van maffiabendes en andere gangsters. Hij besluit een nieuw persoon te worden, één die de harten van misdadigers met vrees vervult: Batman! Met de hulp van politieman Jim Gordon zet Batman zijn eerste stappen in zijn strijd tegen het onrecht. Zijn strijd begint tegen de maffiabaas Don Falcone, de gekke dokter Jonathan 'Scarecrow' Crane en een mysterieuze derde persoon...
Bekijk de afbeelding

The Good Shepherd (2006)

Dinsdag 3 maart om 20:30 op RTL7

Edward Wilson (Matt Damon) is een ijverige student aan de universiteit van Yale. Daar wordt hij gerekruteerd door het geheime genootschap Skull and Bones, een kweekvijver voor toekomstige wereldleiders. Zijn scherpe geest, onkreukbare reputatie en zijn oprechte geloof in de Amerikaanse normen en waarden maken van Edward Wilson een uitstekende kandidaat voor een bloeiende carrière bij de overheid en hij wordt tijdens de Tweede Wereldoorlog overgeplaatst naar het OSS (de voorloper van het CIA). Als één van de grondleggers van de CIA, werkend in een organisatie waar je op je hoede moet zijn, wordt Wilsons idealisme al snel op de proef gesteld door een groeiend gevoel van onbehagen. Zijn obsessieve toewijding nemen hem geheel in beslag en natuurlijk lijden zijn persoonlijke relaties, met zijn vrouw (Angelina Jolie) en kind en zijn beste vrienden daaronder. Hij vertrouwt niemand meer en raakt verstrikt in zijn eigen web van wantrouwen en achterdochtigheid....
Bekijk de afbeelding

A Lot Like Love (2005)

Woensdag 4 maart om 20:30 op NET5
Regie: Nigel Cole

Een schuchtere jongeman komt op een vlucht naar New York een jonge vrouw tegen die onconventioneel en een beetje excentriek is. Op onverklaarbare wijze komen hun levens vanaf dat moment iedere keer weer samen. Ofschoon ze het niet willen toegeven, kunnen ze niet zonder elkaar.
Bekijk de afbeelding

Anna and the King (1999)

Donderdag 5 maart om 20:30 op RTL 8

De Engelse lerares Anna Leonowens reist naar het exotische Siam om de kinderen van koning Mongkut te onderwijzen. Daar botsen haar Westerse ideeën en gedrag met de Oosterse gevoeligheden van de koning. Maar als tegenstanders proberen de macht van de koning te breken, besluit Anna hem te helpen in zijn gevaarlijke strijd om het behoud van zijn land.
Bekijk de afbeelding

Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan (2006)

Vrijdag 6 maart om 20:30 op RTL5

De Kazachstaanse reporter 'Borat' (gespeeld door Sacha Baron Cohen, ook wel bekend als Ali G) is door de Kazachstaanse regering naar 'de US and A' gestuurd om daar een documentaire te maken over het land en de mensen. Het wordt een hysterisch, maar zeer vermakelijk verslag. Alleen Borat komt weg met opmerkingen als: " My wife she is dead, she die in a field... But it's ok, I have a better one now she nice", "My mother she never love me, she tell me sometimes she wish she was raped by someone else", "My sister was voted by Almaty chamber of commerce as best sex in mouth. She is number 2 or 3 prostitute in country of Kazaghstan" en "I want to do a romance inside of you."



NieuwsFilm

meest populair