TV-tips komende week

Deze week kan je o.a gaan kijken naar Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl en Ocean's Eleven.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht.

Bekijk de afbeelding

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003)

Zaterdag 7 maart om 20:00 op SBS6

Voor kapitein Jack Sparrow is de Caribische Zee een paradijs vol avontuur en mystiek. Maar aan Jack's idyllische bestaan komt een einde wanneer kapitein Barbossa zijn schip steelt en vervolgens de stad Port Royal aanvalt. Barbossa ontvoert Elizabeth Swann, de dochter van de gouverneur. Will Turner, een jeugdvriend van Elizabeth, voegt zich bij Jack om gezamenlijk Elizabeth en het schip terug te vinden.
Bekijk de afbeelding

Along Came Polly (2004)

Zondag 8 maart om 20:00 op RTL4

Reuben, een risicomijdende smetvreeslijder met zwakke darmen, vraagt Polly uit nadat zijn vrouw vreemd is gegaan tijdens de huwelijksreis. Maar is deze vrijgevochten dame met een fret als huisdier wel de ware voor hem?
Bekijk de afbeelding

Ocean's Eleven (2001)

Maandag 9 maart om 20:30 op SBS6

Nog geen 24 uur na zijn voorwaardelijke vrijlating uit de gevangenis is Danny Ocean alweer bezig met het plannen van zijn volgende misdaad: de meest geavanceerde casinoberoving aller tijden.
Bekijk de afbeelding

In the Line of Fire (1993)

Dinsdag 10 maart om 20:30 op RTL7

Oudgediende geheim agent Frank Horrigan wordt achtervolgd door een fout uit het verleden. Hij was toen niet in staat te voorkomen dat president Kennedy werd vermoord. Dertig jaar later dreigt een man, die zichzelf Booth noemt, met een aanslag op de huidige president. Horrigan komt in actie om zijn fout uit het verleden te corrigeren.
Bekijk de afbeelding

The Constant Gardener (2005)

Woensdag 11 maart om 21:10 op Canvas

In een afgelegen deel van Noord-Kenia wordt het gruwelijke verminkte lijk gevonden van de jonge Britse Tessa Quayle (Rachel Weisz). Haar reisgenoot, een lokale arts, is nergens te bekennen, en al snel wordt er gepraat over een crime passionel. Tessa's echtgenoot Justin Quayle (Ralph Fiennes), een timide en onambitieuze diplomaat, gelooft niet dat zijn vrouw overspel pleegde en besluit alles op alles te zetten om de waarheid achter de moord op zijn vrouw te achterhalen. Zijn zoektocht mondt uit in een persoonlijke odyssee, waarbij hij zijn eigen leven voortdurend op het spel zet. Gaandeweg ontdekt Justin dat zowel hij als zijn vrouw spinnen waren in een web van verreikende internationale intriges en samenzweringen.
Bekijk de afbeelding

Harold & Kumar Go to White Castle (2004)

Donderdag 12 maart om 20:30 op RTL7

Harold en Kumar zijn twee vrienden en wonen samen op kamers. Na een vermoeiende week werken en een mislukte sollicitatie eindigen de twee op vrijdagavond blowend op de bank. Opeens krijgen ze enorme zin in een hamburger van White Castle. Ze moeten en zullen die avond een hamburger eten van White Castle. Er is alleen één probleem; de hamburgertent is verhuisd en Harold en Kumar weten het niet meer te vinden. Vanaf dan start een grote zoektocht naar White Castle waar ze onderweg hulp krijgen van de meest bizarre figuren. Eén ding is duidelijk: ze moeten hoe dan ook die avond een White Castle hamburger eten.
Bekijk de afbeelding

The Sixth Sense (1999)

Vrijdag 13 maart om 22:20 op NET5

De achtjarige Cole Sear draagt al geruime tijd een huiveringwekkend geheim met zich mee: hij kan overleden mensen zien. De kleine jongen is doodsbang en beseft niet goed wat hem overkomt. Compleet gedestabiliseerd door zijn paranormale gave durft Cole zijn geheim aan niemand toe te vertrouwen tot hij kennis maakt met de kinderpsycholoog Dr. Malcolm Crowe. Dr. Crowe tracht Coles bovennatuurlijke krachten zo goed mogelijk te doorgronden, maar wordt al gauw geconfronteerd met een waarheid die zijn verstand te boven gaat.



NieuwsFilm

meest populair