Video

Give 'em Hell, Malone promo trailer

Bekijk de schietgrage Thomas Jane in de huid van privédetective Malone.

door Bram de Groot op 19.03.2009 om 23:18 in Video
In Give 'em Hell, Malone speelt Thomas Jane de rol van privédetective Malone, die een groot mysterieus geheim moet beschermen. Om dit te kunnen doen, moet hij een ware hel doorstaan waarin hij vecht met vele gangsters en misdadigers. In de onderstaande trailer zie je dat dit gepaard gaat met het nodige geweld en bloedvergieten.

De regie van Give 'em Hell, Malone is in handen van Russell Mulcahy (Resident Evil: Extinction, Ricochet). Andere acteurs zijn Ving Rhames en Doug Hutchison. De film is vanaf 1 april te zien in de VS. Een Nederlandse releasedatum is nog onbekend.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jazzthieve

Avatar

DIT is nu eens een leuke trailer, lekker R-rated in plaats van al het PG-kleuter gedoe dat de laatste tijd weelig tiert.

Voor diegen die het willen weten, het liedje is Bad To The Bone van George Thorogood. Doet mij altijd terugdenken aan terminator, Smiley face.

Papigiulio

Avatar

Wow in ELKE kamer zat een badguy. Waarom blaast ie dat hotel niet gewoon op in een keer? Hopla bruckheimer style! Nee, de trailer doet het hem niet.

Ozymandias

Avatar

Heeeeeerlijk. Doet me echt denken aan de Tarantino movies ^_^

Denman

Avatar

Ziet er gaaf uit. Ook op het eind MCMLXXIV - 1974
Speelt zich dus af in dat jaar denk. Zo ziet de stijl er wel uit.

Eentje om in de gaten te houden.

Dr.DarkXL

Avatar

Ik vind hem nu al leuk :D

seppe

Avatar

Denk dat deze film iets te veel zijn best doet om lijp te zijn...

Spijker

Avatar

seppe "denk dat deze film iets te veel zijn best doet om lijp te zijn..."Aaaaah nee man is juist leuk :E Het werkt, en het werkt goed.

NieuwsFilm

meest populair