TV filmtips voor komende week

Komende week kan je op TV o.a kijken naar 50 First Dates en The Notebook.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht.

Bekijk de afbeelding

The Perfect Storm (2000)

Zaterdag 18 april om 20:10 op Veronica

Een groep vissers gaat in het naseizoen nog een laatste poging wagen om een goede vangst binnen te halen. Ze vangen veel, maar op zee komen ze in een zware storm terecht waaruit ontsnappen onmogelijk lijkt.
Bekijk de afbeelding

Machuca (2004)

Zondag 19 april om 21:55 op Canvas

Pater McEnroe staat in Santiago de Chili aan het hoofd van een eliteschool. Omdat hij gelooft in een democratische en klassenloze maatschappij worden er ook enkele kinderen uit de achterbuurten in de klas toegelaten. Zo ontmoeten Gonzalo Infante en Pedro Machuca elkaar. Ondanks hun respectievelijk rijke en arme achtergrond worden ze vrienden.
Bekijk de afbeelding

Miss Congeniality 2: Armed & Fabulous (2005)

Maandag 20 april om 20:30 op SBS6

Sinds FBI agente Gracie Hart (Sandra Bullock) undercover ging bij een missverkiezing, is ze een ware beroemdheid geworden. In plaats van achter de boeven aanrennen, rent ze nu heen en weer van haarsalon naar talkshow om haar boek te promoten. De FBI ziet haar als het nieuwe en aantrekkelijke boegbeeld van de organisatie. Maar wanneer haar goede vrienden Cheryl en Stan worden ontvoerd, kunnen ze Gracie niet weerhouden om opnieuw in de verkleedkist te duiken. En hoewel ze niet erg goed op kan schieten met haar vrouwelijke collega Sam, gaan ze samen undercover in de bruisende showstad Las Vegas.
Bekijk de afbeelding

A Beautiful Mind (2001)

Dinsdag 21 april om 20:30 op RTL 8
Regie: Ron Howard

Het wiskundige genie John Forbes Nash Jr lijkt aan de drempel te staan van een briljante carrière. Hij belandt echter in een pijnlijke periode wanneer hij met zichzelf geconfronteerd wordt, en als hij na vele jaren uiteindelijk zijn schizofrenie overwint, ontvangt hij alsnog de Nobelprijs voor zijn werk.
Bekijk de afbeelding

50 First Dates (2004)

Woensdag 22 april om 20:30 op RTL5

Henry Roth werkt bij een groot aquarium-complex in Hawaii. Hij wordt verliefd op Lucy, een meisje dat aan korte termijn-geheugenverlies lijdt. Om een relatie met haar aan te knopen moet Henry dus elke keer opnieuw zijn best doen zodat Lucy weer verliefd op hem wordt.
Bekijk de afbeelding

The Notebook (2004)

Donderdag 23 april om 20:30 op RTL 8

Allie Hamilton komt begin jaren '40 naar het plaatsje Seabrook in North Carolina om vakantie te vieren met haar familie. Daar ontmoet ze de knappe Noah Calhoun die vanaf 't eerste moment verliefd op haar is. Ondanks hun zeer verschillende achtergronden beleven de twee een zomer vol hartstocht en passie. Maar als Allie verhuist en Noah zich aanmeldt bij het leger lijkt de liefde voorgoed voorbij.
Bekijk de afbeelding

Spider (2002)

Vrijdag 24 april om 23:50 op NED2

Een gevoelig jongetje, Spider, 'ziet' hoe zijn harmonieuze gezinsleven wordt verstoord als zijn vader een relatie aangaat met een prostituee. Verbolgen over de verstoring in hun gezinnetje broedt hij op een waanzinnig plan. Twintig jaar later wordt Spider (Ralph Fiennes) vrijgelaten uit een psychiatrische instelling. Hij keert terug naar London en naar de wijk van zijn jeugd. Hij trekt in een groezelig pension, geleid door een bazige hospita. Daar stopt hij met zijn medicatie en begint de nachtmerries op te roepen die hij als kind had. Hij probeert heden en verleden te reconstrueren en langzamerhand komt hij achter de waarheid....



NieuwsFilm

meest populair