Algemeen

Eerste beelden Halloween 2

De teaser bevat flashbacks van de jonge Michael Myers, en gunt ons een korte blik op zijn nieuwe masker.

door Jeffrey op 19.04.2009 om 14:53 in Algemeen
Op de Amerikaanse tv-zender CBS zijn tijdens een uitzending van Entertainment Tonight de eerste beelden getoond van H2: Halloween 2, de sequel op de Halloween-reboot. Het beeldmateriaal gunt ons een korte blik op het nieuwe masker van Michael Myers (rol van Tyler Mane), dat door make-upartiest Wayne Toth omschreven wordt als "iets helemaal anders dan we tot nu toe gezien hebben". Daarnaast bevat de teaser flashbacks van de jonge Michael Myers in clownskleren, een kostuum dat Tyler Mane eerder aantrok voor de opnames van Rob Zombies eerste Halloween.21 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Remco

Avatar

Het is shit dat is wat het is. Volgens mij is het het hetzelfde ziekenhuis verhaal als de originele tweede Halloween film zoals min of meer te zien is.

Swordfish

Avatar

Remco "Het is shit dat is wat het is. Volgens mij is het het hetzelfde ziekenhuis verhaal als de originele tweede Halloween film zoals min of meer te zien is."
Beetje voorbarige conclusie naar aanleiding van een paar seconden nieuw beeldmatriaal secu flashbacks uit deel 1(*het kan ook gewoon een ziekenhuisscene zijn*)...we wachten hier lekker de trailer af.:~

Decepticon

Avatar

Swordfish "Beetje voorbarige conclusie naar aanleiding van een paar seconden nieuw beeldmatriaal secu flashbacks uit deel 1(*het kan ook gewoon een ziekenhuisscene zijn*)...we wachten hier lekker de trailer af.:~"
We weten toch allemaal dat Remco een pesthekel aan de Halloween reboot heeft. Het ziet er iig al erg gaaf uit. Ik heb erg zin deze H2.

Remco

Avatar

Decepticon "We weten toch allemaal dat Remco een pesthekel aan de Halloween reboot heeft. Het ziet er iig al erg gaaf uit. Ik heb erg zin deze H2."


Dat klopt Smiley face gelukkig heb ik meer kijk op films dan jij dat scheelt.
En waarom is het voorbarig ? In de eerste "remake" waren toch ook tig scenes over genomen uit de John Carpenter versie ?. Ze waren alleen vergeten dat er nog spanning in moest.

Decepticon

Avatar

Remco "Dat klopt Smiley face gelukkig heb ik meer kijk op films dan jij dat scheelt.
En waarom is het voorbarig ? In de eerste "remake" waren toch ook tig scenes over genomen uit de John Carpenter versie ?. Ze waren alleen vergeten dat er nog spanning in moest."
Wat een flauwekul,scheelt dat jij HELEMAAL geen kijk op films hebt. Je kunt beter ophouden met posten van berichten op films die je niks aan lijken. Scheelt een boel pessimisme. Wat zal jij een negatieve en chagrijnige tijd hebben met films kijken,volgens mij kijk je er al tegen op om een film te gaan kijken. Waarom ga je niet recenseren voor een tijdschrift ofzo.

Remco

Avatar

Decepticon "Wat een flauwekul,scheelt dat jij HELEMAAL geen kijk op films hebt. Je kunt beter ophouden met posten van berichten op films die je niks aan lijken. Scheelt een boel pessimisme. Wat zal jij een negatieve en chagrijnige tijd hebben met films kijken,volgens mij kijk je er al tegen op om een film te gaan kijken. Waarom ga je niet recenseren voor een tijdschrift ofzo."


Tja een forum is toch ook voor discussie of niet ?. Jij wil bij elke film die jij goed vindt een lovende recensie van iedereen zo werkt de wereld niet. Of laat ik het zo zeggen jij vindt elke film goed waar maar aktie in zit lijkt het wel. Lijkt me best geinig voor een tijdschrift recenseren trouwens Smiley face. Iedereen mag reageren op zijn of haar manier. Maar het lijkt wel alsof als jij iets goed vindt niemand het slecht mag vinden schijnbaar of er op mag reageren.
En nee ik kijk graag films alleen dan wel goede films die in mijn ogen de moeite waard zijn. :Y.

Decepticon

Avatar

Remco "Tja een forum is toch ook voor discussie of niet ?. Jij wil bij elke film die jij goed vindt een lovende recensie van iedereen zo werkt de wereld niet. Of laat ik het zo zeggen jij vindt elke film goed waar maar aktie in zit lijkt het wel. Lijkt me best geinig voor een tijdschrift recenseren trouwens Smiley face. Iedereen mag reageren op zijn of haar manier. Maar het lijkt wel alsof als jij iets goed vindt niemand het slecht mag vinden schijnbaar of er op mag reageren.
En nee ik kijk graag films alleen dan wel goede films die in mijn ogen de moeite waard zijn. :Y."
Das nie waar,ik hou van zowat alle genres. Van romantiek tot horror. Ik kijk ook alleen naar films die mij mooi lijken. Ga voor een comedy niet gauw naar de bios,een Ice Age 3 dan wel weer. Je mag best iets slecht vinden,maar jij bent meestal zo verrekte negatief en blijft er ook op door hameren. Dat werd door meerderen gezegd in het verleden. Je zegt dat elke film die ik.....wij zijn het alleen oneens over Halloween en TF,niet elke film.

Swordfish

Avatar

Remco "Dat klopt Smiley face gelukkig heb ik meer kijk op films dan jij dat scheelt.
En waarom is het voorbarig ? In de eerste "remake" waren toch ook tig scenes over genomen uit de John Carpenter versie ?. Ze waren alleen vergeten dat er nog spanning in moest."

Je 1ste zin klopt al niet...,want je trekt al een conclusie naar aanleiding van een scene van een paar seconden,met flasbacks uit de 1ste remake,voordat je de hele film al hebt gezien!
Ten tweede noem mij dan maar eens de tig scenes(minimaal 20 scenes) die zijn overgenomen uit de versie van John Carpenter...!

De film is een remake van de film met de gelijknamige titel uit 1978. Het is geen letterlijke remake geworden, de plot is hier en daar veranderd.
In Zombies versie van Halloween is meer tijd besteed aan de jonge versie van Myers tot aan het bloedbad waarvoor hij opgenomen werd. In de originele versie wordt deze gebeurtenis voornamelijk 'genoemd', aangevuld met enkele beelden. In de nieuwe versie is Myers kindertijd een wezenlijk in beeld gebracht onderdeel van de film. Concreet komt dit neer op:
Een wezenlijke rol voor Deborah Myers, Michaels moeder. In het origineel uit 1978 komt zij alleen een paar seconden in beeld, wanneer Michael na de moord op zijn zus het huis verlaat en zijn ouders komen aanrijden.
In de remake blijkt Deborah een stripper die op zeker moment zelfmoord pleegt. Van beide wordt in het origineel niets vermeld.
In het origineel is de moord op zijn zus Michaels eerste. In de remake moet een klasgenoot er als eerste aan geloven.
Van Baby Boo (de latere Laurie) is in het origineel geen spoor te bekennen.
In Zombies versie van Halloween wordt meteen onthuld dat Laurie Strode het zusje van Michael Myers is. In de originele cyclus werd dit pas duidelijk in Halloween II.
De familie van Michael is in de remake een dysfunctioneel, asociaal geheel. In het origineel maken ze nooit die indruk, in de paar minuten speeltijd die de leden vullen.
In de remake vermoordt Myers ook het vriendje van zijn zus, voor hij haarzelf doodsteekt. In het origineel verlaat de jongen ongeschonden het huis zonder Myers tegen te komen.
De climax van de remake vindt plaats in een leeg zwembad. In het origineel wordt Myers door Loomas net zolang beschoten totdat hij door het raam valt van de eerste verdieping van het huis, waarna hij verdwijnt.

Succes Remco,ik wacht je reactie af...>Smiley face

Swordfish

Avatar

Hier nog ff een paar nieuwe afbeeldingen uit Halloween 2:

http://www.beyondhollywood.com/h2-halloween-2-remake-2009-movie-images-gallery/

Spider-fan

Avatar

Wie wacht hier nou écht op?

Ik wil weten hoe het verder gaat met de Firefly familie.

Decepticon

Avatar

Spider-fan "Wie wacht hier nou écht op?"
Ik en meerdere fans met mij. Halloween is een horror icoon. Rob Zombie doet fantastisch werk met de reboot/remake.

Remco

Avatar

Tja negatief ben ik nu 1 maal en niet alleen over films Smiley face. Moet ook anders is het leven zo saai als je alles alleen maar goed en geweldig vindt.
Maar goed over de film de muziek is hetzelfde er zit dezelfde scene in dat tie met zo'n laken over zichzelf binnen komt wandelen, je hebt dezelfde karakters, je hebt die scene waarin Laurie met haar vriendinnen naar huis loopt en dan Myers ziet.
Er is de scene dat Laurie naar dat huis gaat en Myers binnen zit.
Je hebt diezelfde scene met dat broertje. Je hebt Loomis met zijn zelfde riedeltjes. De ontsnapping van Myers is anders maar hetzelfde concept.
Loomis komt aan het eind en schiet Myers neer alleen in een andere setting.
Het is misschien niet allemaal hetzelfde gefilmd maar het is gewoon overbodig deze remake net zoals de meeste remakes of reboots.
Hollywood is gewoon op kwa nieuwe concepten en dan gaan ze klassiekers ff recyclen. Kan me niet voorstellen dat je daar als echte film fan achter staat maar goed dat is mijn mening.
Hopelijk was tie niet te negatief........

Oh ja wat betreft die eerste conclusie trekken ? we horen het wel zodra de film uit komt Smiley face

Remco

Avatar

Oh ja check deze site eens dan zie je dat er meer negatieve reacties zijn dan geen eentje zoals hier http://www.joblo.com/index.php?id=26129

Decepticon

Avatar

Remco "Tja negatief ben ik nu 1 maal en niet alleen over films Smiley face. Moet ook anders is het leven zo saai als je alles alleen maar goed en geweldig vindt."
Jezus man,wat heb jij een negatieve kijk op het leven, en wat zul je dan een pessimistisch leven hebben. Je hoeft niet alles leuk en mooi te vinden,maar dit is wel heel depri. Negatief zijn is saai,positief niet. Kun je dan niet beter een strop ophangen?
Er zijn ook genoeg positieve reacties,op ShockTillYouDrop en ComingSoon.

Swordfish

Avatar

Houd Youtube in de gaten aanstaande Vrijdag 24 April,dan komt de trailer online!!!:Y

Remco

Avatar

Decepticon "Jezus man,wat heb jij een negatieve kijk op het leven, en wat zul je dan een pessimistisch leven hebben. Je hoeft niet alles leuk en mooi te vinden,maar dit is wel heel depri. Negatief zijn is saai,positief niet. Kun je dan niet beter een strop ophangen?
Er zijn ook genoeg positieve reacties,op ShockTillYouDrop en ComingSoon."


Tja het leven is inderdaad niet zo geweldig in mijn ogen dus lucht het op om hier en daar een beetje rond te kankeren op dingen. Dingen die de moeite waard zijn dan wel te verstaan. Maar geloof me een hoop mensen denken zoals ik hoor misschien is jouw leven 1 en al rozengeur en maneschijn maar dat geldt niet voor iedereen.
Wat heb je eraan om over een kutfilm positief te zijn trouwens ?

Decepticon

Avatar

Remco "Tja het leven is inderdaad niet zo geweldig in mijn ogen dus lucht het op om hier en daar een beetje rond te kankeren op dingen. Dingen die de moeite waard zijn dan wel te verstaan. Maar geloof me een hoop mensen denken zoals ik hoor misschien is jouw leven 1 en al rozengeur en maneschijn maar dat geldt niet voor iedereen.
Wat heb je eraan om over een kutfilm positief te zijn trouwens ?"
Omdat het GEEN kutfilm is sukkel.

Remco

Avatar

Decepticon "Omdat het GEEN kutfilm is sukkel."


Ik bedoel ook niet deze film mafkees bedoel iedere kut film in het algemeen. Het is toch veel leuker kritiek te hebben op een film en die te onderbouwen dat alles maar top te vinden. Maar er wordt er hier eerder een sport van gemaakt om iemand met kritiek gelijk aan te vallen schijnbaar zeker als het geweldige regisseurs als Michael Bay of Rob Zombie betreft :}.

Swordfish

Avatar

@Remco & Decepticon:

if a movie sucks...you wont need therapy
it a movie rocks...it wont cure your cancer.
its just a movie.
enjoy it or disregard it.

:E

Remco

Avatar

Swordfish "@Remco & Decepticon:

if a movie sucks...you wont need therapy
it a movie rocks...it wont cure your cancer.
its just a movie.
enjoy it or disregard it.

:E"


Haha tja daar heb je gelijk in

NieuwsFilm

meest populair