Algemeen

Spider-man 4 in 3-D?

Is dit de manier om mensen weer naar de bioscoop te lokken?

door Jan-Peter Rook op 23.04.2009 om 15:14 in Algemeen
Er bestaat een kans dat Spider-Man 4 een driedimensionale film zal gaan worden. Forbes vroeg Sony naar de mogelijkheid hierop en deze antwoordden met: "Dat zou kunnen. Mensen betalen extra om een film in 3-D te kunnen zien. Dit biedt de mogelijkheid om een hogere entreeprijs te vragen voor blockbusters als Spider-Man, waarvoor je normaal gesproken net zoveel betaalt als bij een romantische komedie.

Studio's zijn naar allerlei manieren op zoek om mensen weer naar de bios te krijgen. Veel mensen wachten namelijk net zolang tot een film op dvd, HD of Bluray uitkomt. Zodra de kosten voor de techniek omlaag gaan, en meer bioscopen besluiten digitaal te gaan, zitten we in de toekomst misschien nog veel vaker in de bioscoop met een 3-D brilletje op.

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

patrob

Avatar

Ik hoop toch niet dat die trend door gaat zetten zeg. Ik moet er niet aan denken om met zo'n brilletje op m'n neus naar dat soort onzinnige effecten te gaan kijken. Ik vind de bioscoop prima zoals het is.

Steenvoorden

Avatar

3D of niet ik ga toch wel naar de bios voor deze (en andere) films.

RAVEN[NL]

Avatar

Dat wordt kotsen!!

Bateman

Avatar

PFfff....
Word altijd een beetje misselijk van maatschappijen die "Alles doen om mensen dit of dat te laten doen", en in dezelfde zin spreken over prijsverhogingen.
Maak gewoon goeie shit, dan komen er vanzelf meer mensen. En Bioscoopkaartjes zijn al duur zat. Een IMAX kaartje, waar ik toch al enige tijd wel de voorkeur aan geef is gewoon reteduur. Als je daar met het gezin naartoe gaat, dan kun je daar de blu-ray 2, misschien zelfs 3 keer van kopen. Misschien moet Sony daar even over nadenken alvorens half-affe technologie te ge/mis-bruiken om mensen nog meer geld te laten betalen. Zeggen dat het heftiger is betekent niet dat het ook heftiger is.
En het belangrijkste: Zorg ervoor dat exploitanten overstappen op Digitale 3d. Niet die aggenebbes rotzooi die we nu hebben, waarbij je na drie minuten stoned bent, en na het kijken van een hele film 5 uur moet bijkomen van de afzichtelijke beeldkwaliteit. En maak goeie FILMS! Dan wil ik overwegen om meer te betalen voor een "3d-ervaring".

Had ik al gezegd dat ik wat moeite heb met Sony? Smiley face

sirozner

Avatar

"Mensen betalen extra om een film in 3-D te kunnen zien."

Is dat wel zo? Je gaat scheel kijken van die goedkope brilletjes en het ziet er allemaal erg videoband uit dan. Ik zou er geen cent meer voor willen betalen.

Als je zonodig leuke effecten wilt, ga je lekker in The Amazing Adventures of Spiderman zitten (Island of Adventures, Orlando, Florida).
Laat dat 3D maar terugkomen als het zonder die brilletjes kan!

ntt

Avatar

Ik heb laatst Bloody Valentine 3D gezien.

Ik was eerst sceptisch. Dacht ook ga toch niet 90 minuten lang met een kartonnen brilletje op mn neus naar een of ander troebel dubbel beeld kijken zoals dat vroeger was je kent het waarschijnlijk wel.
Maar goed mijn vrouw had me overgehaald.
Aangekomen in de Bioscoop kreeg ik een grote dikke bril ( leek wel een lelijke zonnebril)

Ik ga zitten zet de bril op nog steeds niet onder de indruk. Totdat de Trailer voorbij kwam van Ice Age 3 3D was dat ff vet kon mijn ogen niet geloven nou dacht ik laat dan maar de film starten toen die eindelijk begon was ik al vergeten dat ik een bril op had je zit ook niet voor paal met zo'n ding want iedereen draagt er een. En wat een verassing het beeld was haarscherp super kwaliteit.

Wat mij betreft laat de 3D films maar komen ik betaal er ook wel 3 euro meer voor per kaartje de effecten zijn echt fantastisch.

Ozymandias

Avatar

"Dat zou kunnen. Mensen betalen extra om een film in 3-D te kunnen zien. Dit biedt de mogelijkheid om een hogere entreeprijs te vragen voor blockbusters als Spider-Man, waarvoor je normaal gesproken net zoveel betaalt als bij een romantische komedie.


Laat al meteen zien WAAROM ze deel 4 maken. Geldwolven. Ik voorspel een uiterst slechte spider-man... Made for the money.

Oh en 3D sucks. Bloody Valentine was leuk, maar dat 3D spatte niet echt van t beeld en af en toe word je gewoon scheel van dat brilletje

tukkerstein

Avatar

Ozymandias ""Dat zou kunnen. Mensen betalen extra om een film in 3-D te kunnen zien. Dit biedt de mogelijkheid om een hogere entreeprijs te vragen voor blockbusters als Spider-Man, waarvoor je normaal gesproken net zoveel betaalt als bij een romantische komedie.


Laat al meteen zien WAAROM ze deel 4 maken. Geldwolven. Ik voorspel een uiterst slechte spider-man... Made for the money."


Eh, deel 1 t/m 3 waren niet voor het geld gemaakt wilde je zeggen? Deel 1 en 2 (en 3 in iets mindere mate) laten prima zien dat een commercieel succesvolle film ook qua inhoud best aardig kunnen zijn. Laat de vierde dus maar komen wmb.

En wat dacht je dat het verspreiden van die brilletjes kost, en het renderen van de effecten in 3D? Ook bakken, moet toch ergens van terugverdiend worden.

Myridonen

Avatar

Ik krijg al na een kwartier koppijn van dat brilletje.

Aston

Avatar

3D is idd vervelend. Ik moest m ook na een uur afzetten omdat ik pijn aan mijn ogen kreeg. Geef mij maar een gewone film.

Decepticon

Avatar

Ben erg benieuwd,meeslingeren met Spidey alsof je op z'n rug meeslingert. 3D of geen 3D,ga toch wel heen. Heb ook zin aan Final Destination 4 3D.

Ozymandias

Avatar

@ Tukker


Ik bedoelde 't meer in de zin van, ze doen 3D omdat daar NOG meer geld aan te verdienen is. En mij boeit 't niets wat het extra kost voor 3D , ik ben er geen voorstaander van..

ThaMan

Avatar

Voor mensen die al een bril dragen is het echt niet aangenaam om met een extra bril op je neus te moeten zitten. De afstand tussen de ogen en die 3D bril klopt dan ook voor geen meter waardoor de effecten compleet de mist in gaan. Van mij mogen ze heel dat 3D gedoe helemaal afschaffen en wat meer geld en tijd steken in het "Echt" digitaliseren van films.

ghossler

Avatar

ThaMan "Van mij mogen ze heel dat 3D gedoe helemaal afschaffen en wat meer geld en tijd steken in het "Echt" digitaliseren van films."


Totaly agreed...ik ben ook voorstander van het "echt" digitaliseren

Enne ikke benne (:P) erg excited dat er deel 4 komt:D hoop datie wel het niveau van deel 3 haald want als het erger wordt dan deel 3 heb ik weinig hoop voro deel 5 en deel 6... :S als er nog een deel 6 op de planning staat.. van de 3 delen tot nu toe vind ik deel 2 tog wel de beste van de 3.

ghossler

Avatar

stephaniaa "Ik zou er in iedergeval wel heen gaan maar niet alleen maar om die 3d maar ook gewoon om de film zelf en omdat, het een heel groot scherm is en helemaal donker (donker is vooral leuk bij een enge film^^)"


Spiderman is geen enge film?:P so turn the light back on^^

NieuwsFilm

meest populair