Algemeen

Disney's Amerikaanse poster voor nieuwe film Hayao Miyazaki

Bekijk ook de trailer van Ponyo

door Jan-Peter Rook op 02.05.2009 om 20:37 in Algemeen
Disney heeft de poster vrijgegeven voor de Amerikaanse release van Hayao Miyazaki's nieuwste film, Ponyo. De film kwam vorig jaar juli uit in Japan en leverde al zo'n 15 miljard Yen (153 miljoen dollar) op.

De film gaat over een kleine goudvis, genaamd Ponyo, die de wens heeft om menselijk te worden. Deze wens komt uit. Ze vlucht van haar huis in zee en ontmoet op land een 5-jarig jongetje, Sosuke. Het vocale talent voor de Amerikaanse versie komt onder andere van Cate Blanchett, Matt Damon, Tina Fey, Liam Neeson en Lily Tomlin.

Zie hieronder de trailer en de gloednieuwe poster van Ponyo.


11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

TwilekPimp

Avatar

Princess Mononoke, Spirited Away en Howl's Moving Castle waren super goed, hopelijk deze ook. Ik vind de Japanse stemmetjes wel irritant in die trailer, toch maar wachten op de gedubte versie denk ik Smiley face

RAVEN[NL]

Avatar

Ik was deze al weer vergeten.... Lijkt me leuk!

Thiver

Avatar

Slagzin doet denken aan "Welcome to a world without rules" van The Dark Knight...

Judge

Avatar

Is dit serieus??? Volgens mij ligt 1 april alweer een tijdje achter ons. Alsof er meer dan 9 mensen buiten Japan naar dit soort achterlijke onzin gaan zitten kijken.

RAVEN[NL]

Avatar

Moet jij eens opletten...

Morrigun99

Avatar

Judge "Is dit serieus??? Volgens mij ligt 1 april alweer een tijdje achter ons. Alsof er meer dan 9 mensen buiten Japan naar dit soort achterlijke onzin gaan zitten kijken."


:|:|:|:|O+O+O+O+

oogsnoepje

Avatar

Judge "Is dit serieus??? Volgens mij ligt 1 april alweer een tijdje achter ons. Alsof er meer dan 9 mensen buiten Japan naar dit soort achterlijke onzin gaan zitten kijken."


Is dit serieus??? Volgens mij ligt 1 april alweer een tijdje achter ons. Net alsof er meer dan 9 mensen buiten Filmtotaal naar dit soort achterlijk commentaar gaan zitten kijken.

Oh. En probeer morgenochtend eens je linkervoet als eerst te gebruiken.

Black Jack

Avatar

Ik zie erg uit naar deze film. Hopelijk is hij even goed als Miyazaki's vorige films.
@ Judge: Dit is zeker geen achterlijke onzin.

@ Twilekpimp. Ik vind de Amerikaanse stemmen van de Dubs juist irritant. Ik wacht dus wel op de Sub versie.

Jusjuh

Avatar

Hmm, ik ben een groot van van Miyazaki, maar hier zie ik niet bepaald de dingen die me aanspreken. Als iemand mij dit had laten zien zónder te zeggen dat het Miyazaki was, had ik hem al veel langer stop gezet. In plaats van de lijn van Howls, Spirited Away en Mononoke door te zetten lijkt het eerder terug te vallen op een kinderlijk verhaal als Cagliostro. En dan doel ik ook op de animatie.

Verder maken me de stemmen me vaak niet zo uit, maar als het zo blijft piepen als in de trailer weet ik heel zeker dat ik liever naar Blanchet luister.

HornBlower

Avatar

Pinocchio meets Finding Nemo...

nieuwslaatste nieuws

meest populair