Algemeen

Tweede langspeelfilm voor Anton Corbijn

A Very Private Gentleman verhaalt over een mensenschuwe huurmoordenaar die zich tijdens zijn laatste opdracht laat meeslepen in een romance.

door Jeffrey op 16.05.2009 om 19:23 in Algemeen
De Nederlander Anton Corbijn (Control) is aangesteld als regisseur van A Very Private Gentleman, een film naar de gelijknamige roman van de Britse auteur Martin Booth.

A Very Private Gentleman verhaalt over een huurmoordenaar die zich schuil houdt in een idyllisch Italiaans stadje, waar hij zijn laatste opdracht zal uitvoeren. Normaal heeft hij een afkeer van menselijk contact, maar hij besluit een uitzondering te maken en laat zich meeslepen in een romance. Een beslissing die zijn werk danig zal bemoeilijken. Het scenario is van de hand van Rowan Joffe (28 Weeks Later). Anne Carrey (The Savages) staat in voor de productie van de film.

Na Control, een muzikale biopic uit 2007 over Joy Division-leadzanger Ian Curtis, wordt A Very Private Gentleman de tweede langspeelfilm voor Corbijn. De Nederlander verwierf vooral faam als fotograaf en videoclipregisseur voor populaire bands als U2, Metallica en Depeche Mode.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

spock

Avatar

Klinkt goed deze ga ik zeker in de gaten houden.

Stamina

Avatar

Control was geweldig, dus laat maar komen Smiley face

NieuwsFilm

meest populair