Video

Stephen King’s Dolan’s Cadillac trailer

Had de lengte van de trailer nou iets te maken met de kwaliteit van de film of niet…

door Mark op 19.05.2009 om 23:34 in Video
Het is algemeen bekend dat mensen met een grote auto iets te compenseren hebben, of hetzelfde het geval is bij films mag je zelf gaan oordelen na het zien van de extra mega lange trailer van Dolan's Cadillac. De film is gebaseerd op het korte verhaal van Stephen King met een paar grote namen in de cast, zoals Christian Slater (True Romance), Wes Bentley (Ghost Rider) en Emmanuelle Vaugier (Far Cry).

In Dolan's Cadillac is een vrouw (Vaugier) getuige van executie door een gewetenloze mensensmokkelaar (Slater). Ze wil tegen hem getuigen maar dat kan hij natuurlijk niet hebben en hij ruimt haar dan ook op voordat het zover is. Haar man (Bentley) laat het daar niet bij zitten en neemt het recht in eigen handen en is vastbesloten de moordenaar van zijn vrouw met gelijke munt terug te betalen. Hij verzint een ingewikkeld plan om de man onderweg in zijn Cadillac te grazen te nemen, maar of dat lukt...12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

meanrat

Avatar

Kom op. Christian Slater is al lang geen grote naam meer. En wie is Wes Bentley?! Nooit van gehoord, en Ghost Rider is nou echt niet zo'n grote film, alleen omdat Nicolas Cage erin speelt. Plus het feit dat die vrouw in "Two and a Half Men" speelt maakt het verhaaltje helemaal af: een b-stephenking-verfilming. Dat denk je al voordat je de trailer ziet. En na het zien van de trailer ben je overtuigd. Wat een slechte montage...

Het verhaal van Dolan's Cadillac kan ik me niet meer zo herinneren, maar het was in ieder geval niet zo'n heel erg goed verhaal. De film dus evenmin, zo lijkt.

Bogey_Dope

Avatar

Volgens mij heb ik net de hele film gezien....

Mark

Avatar

Zondaar!! Christian Slater blijft na True Romance altijd een grote naam, dat zijn pas feiten!

MikeyMo

Avatar

Zul je zien dat dit slecht het eerste half uur is :P

Jaymz82

Avatar

Mark, het spijt me zeer, ik weet dat je al aardig wat kritiek te verduren hebt gehad de afgelopen tijd maar ik moet er toch even aan meedoen.
Ik vind je stukjes amateuristisch at best.
Veel fouten in je feiten ( bijv: het is DoLan's en niet DoHan's)
Je geeft teveel spoilers in je vorige stukken en ik zit echt niet te wachten op je meningen die over het algemeen erg cynisch en neerbuigend zijn terwijl je de films nog niet eens gezien kan hebben.
Het lijkt alsof je erg graag populair wil zijn en daarom maar veel loopt af te zeiken.
Sowieso zijn meningen niet op zijn plek in nieuwsberichten, bewaar ze voor je reviews.

On topic: Het korte verhaal van King speelt zich eigenlijk voornamelijk af na wat er met Elisabeth gebeurt dus kan het erg interessant zijn dat nu uitgediept wordt wat de hoofdpersoon tot zijn ultieme wraakdaad drijft.
Slater komt tot nu toe redelijk goed over als Dolan.
Ik wacht wel af hoe mijn favoriete King verhaal uiteindelijk zich staande houdt op het doek, maar dit belooft veel goeds.

gk1515

Avatar

Http://www.imdb.com/title/tt0963965/

De film duurt 105 minuten hoor, dus geen zorgen...

Angelater

Avatar

Sorry hoor maar de film heet Dolan..........niet Dohan.

Rooster

Avatar

Jaymz82 "Ik vind je stukjes amateuristisch at best.
Veel fouten in je feiten ( bijv: het is DoLan's en niet DoHan's)"

Je hebt het over veel fouten in de feiten en noemt als voorbeeld een tikfoutje (wat natuurlijk onvergeeflijk is, foei Mark!) Dat is op z'n zachts gezegd wel heel erg mager. Noem dan liever een paar van de andere feitfouten die er volgens jou in zitten. Veder lees ik in dit bericht en de recente andere berichten van Mark absoluut geen eigen mening dus ik heb geen idee waar je dat vandaan haalt. Misschien zit er soms een licht cynische ondertoontje in de artikelen maar om te spreken van "erg cynisch en neerbuigend" lijkt me overdreven. Ik kan de wat persoonlijkere en wat smeuiger geschreven nieuwsberichten van Mark meestal wel waarderen. Het leest vaak lekkerder dan de droge filmnieuwsfeitjes. Van mij mogen berichten af en toe ook best een beetje prikkelen

Oh en Christian Slater is natuur wel een grote naam al was het alleen al omdat hij zijn vrouw in elkaar rost en heel af en toe ook nuchter is.

rjnacken

Avatar

meanrat "En wie is Wes Bentley?! Nooit van gehoord, en Ghost Rider is nou echt niet zo'n grote film, alleen omdat Nicolas Cage erin speelt. "

Hij is misschien beter bekend als 'Ricky Fitts' - die weed-dealende jongen uit American Beauty met een latent homofiele vader en een oog voor de schoonheid achter opwaaiende papieren zakjes.

Verder over de film zelf: ik zie er nog niet veel in eerlijk gezegd. Het zou wel jammer zijn als de King-verfilmingen nu weer de low-budget niemendalletjes worden van voor de geslaagde films Shawshank, Green Mile en The Mist.
Wel cool trouwens om Slater weer te zien. Pump up the Volume vond ik top.

Spider-fan

Avatar

Het is 'Cadillac'.

Ik vind de trailer er best aardig uitzien. En lange trailers waren vroeger heel gewoon (in de jaren '70 bijvoorbeeld). Als je niks wil weten, dan gewoon geen trailer kijken.
Er is hier een heleboel bij het originele verhaal verzonnen, want dat bestond voornamelijk uit het laatste deel wat je in de trailer ziet in de woestijn. Maar als het goed gedaan is, hoeft dat geen probleem te zijn.
Een acteur als Slater haalt de film wel omhoog, alleen vind ik hem dan weer niet geschikt om een keiharde maffia-baas te spelen, maar we zullen zien.

Mark

Avatar

Jaymz82 "Ik vind je stukjes amateuristisch at best."
Ik dacht al, wie is dat toch die steeds heel hard nee loopt te schudden bij die berichten van me, maar dat ben jij dus :D

WoUtoMatiC

Avatar

Jaymz82 "Mark, het spijt me zeer, ik weet dat je al aardig wat kritiek te verduren hebt gehad de afgelopen tijd maar ik moet er toch even aan meedoen.
Ik vind je stukjes amateuristisch at best.
Veel fouten in je feiten ( bijv: het is DoLan's en niet DoHan's)
Je geeft teveel spoilers in je vorige stukken en ik zit echt niet te wachten op je meningen die over het algemeen erg cynisch en neerbuigend zijn terwijl je de films nog niet eens gezien kan hebben.
Het lijkt alsof je erg graag populair wil zijn en daarom maar veel loopt af te zeiken.
Sowieso zijn meningen niet op zijn plek in nieuwsberichten, bewaar ze voor je reviews."

Ik zit ook helemaal niet op jouw mening te wachten, maar jij geeft 'm ook.

Waar is trouwens het handboek van FilmTotaal, waarin al deze regels staan (geen spoilers, geen meningen etc.). Was dit niet gewoon een website over films. En mogen de eigenaren hier zelf invulling aan geven?

tl;dr nie zo mauwe

NieuwsFilm

meest populair