Sigourney Weaver ook in Ghostbusters 3

Dan Aykroyd wil ook vrouwelijke ghostbusters in deel drie.

In een interview met de L.A. Times praat Dan Aykroyd ons bij over de nieuwe ontwikkelingen rond Ghostbusters 3. De vier originele Ghostbusters (Aykroyd, Bill Murray, Harold Ramis en Ernie Hudson) zijn inmiddels aan boord. Aykroyd kan nu ook bevestigen dat Sigourney Weaver mee zal werken aan de film. De ontwikkelingen zijn in ieder geval voorspoedig. Hij verwacht dat de opnames mogelijk al deze winter kunnen beginnen.

Wie gaat regisseren is nog onbekend. Aykroyd hoopt op Ivan Reitman, de regisseur van de eerste twee films, maar als hij het te druk heeft, zou Harold Ramis een goede tweede keus zijn. Ramis was samen met Aykroyd co-schrijver van de eerste twee films, en regisseerde daarnaast films als Groundhog Day.

Schrijversteam Lee Eisenberg en Gene Stupnitsky hebben nog niet alle details van de plot uitgewerkt. Aykroyd is in ieder geval zeer te spreken over de premisse van de film, waarin een nieuwe generatie Ghostbusters het oude team overneemt. Hij hoopt op een "passing-of-the-torch movie." "Let's revisit the old characters briefly and happily and have them there as family but let's pass it on to a new generation." Voor het nieuwe team heeft hij al twee namen in gedachten: Alyssa Milano (die te horen is in de komende Ghostbusters-videogame) en Eliza Dushku.



NieuwsFilm

meest populair