Zach Braff na zes jaar weer eens regisseur

Na zijn regiedebuut Garden State was Braff alleen te vinden in romcoms en de hitserie Scrubs.

Acteur/regisseur Zach Braff (Garden State) gaat na 6 jaar weer eens een film regisseren. Hij is onderhandeling om de komedie Swingles te herschrijven en te regisseren. Daarbij wil hij er ook in gaan spelen. Het originele script van Duncan Birmingham wordt omschreven als de When Harry Met Sally van de 21ste eeuw.

De film gaat over een man en een vrouw, die beiden hun wingman (een vriend(in) die je in een uitgaansgelegenheid aan een date helpt) kwijtraken. Dit komt omdat beide wingmans elkaar nogal leuk vinden. De man (Braff) en de vrouw (Cameron Diaz), die elkaar niet uit kunnen staan, besluiten vervolgens samen te werken en elkaars wingman te zijn.

Braff's Garden State was de verrassing van het Sundance festival van 2004. De film haalde wereldwijd meer dan 35 miljoen dollar binnen, meer dan 14 keer het budget. Braff won ook nog een Grammy voor de soundtrack. Vanaf dat moment raakte hij een beetje uit beeld. Los van zijn vaste aanwezigheid in de serie Scrubs, was hij enkel te zien in romantische komedies (The Last Kiss, The Ex). Misschien dat Swingles hem weer op de radar zet.



NieuwsFilm

meest populair