Wordt Morbius de nieuwe vijand in Spider-Man 4?

Regisseur Sam Raimi houdt ons in spanning.

Regisseur Sam Raimi heeft het, hoewel niet letterlijk, in een gesprek met FearNET over de nieuwe vijand van Spider-Man 4 gehad. De interviewer vroeg Raimi over de mogelijke aanwezigheid van een vampier in de film, waarmee overduidelijk gedoeld wordt op Morbius.De regisseur reageert met een overdreven "Wat? Daar weet ik echt helemaal niets van af!" en kijkt vervolgens met een veelzeggende blik naar de camera.

Vervolgens vertelt Raimi wat er zo interessant is aan vampieren. Hij bespreekt vleermuis-transformaties, kruisen en knoflook. Ook heeft hij het over het sensuele van een vampieraanval. Het gesprek is hier te zien.

In de comics zit Morbius' oorsprong onlosmakelijk verbonden met Lizard, een personage waar Raimi het in het verleden ook al eens over heeft gehad. Het zou dus zomaar kunnen dat dit de twee vijanden van Spider-Man 4 zijn.

Wat betreft de rol van Mary-Jane is er nog steeds onzekerheid. Het lijkt er op dat Kirsten Dunst hoge eisen stelt bij de contractonderhandelingen, aangezien er nog steeds niks getekend is.



NieuwsFilm

meest populair