De terugkeer van Chevy Chase

Rol in Hot Tub Time Machine én mogelijke terugkeer van Fletch.

Chevy Chase beleeft een soort comeback. De komiek, die bekend werd dankzij het legendarische sketchprogramma "Saturday Night Live" en in de jaren tachtig in een reeks succesvolle films als Caddyshack en National Lampoon's Vacation speelde, heeft een rol bemachtigd in Hot Tub Time Machine. In die film reist John Cusack met een groep vrienden vrienden in een bubbelbad terug naar 1987. De inmiddels 65-jarige Chase speelt een mysterieuze klusjesman die allerlei tips en wijsheden rondstrooit en mogelijk iets met de 'metafysische roadtrip' te maken heeft.

Chases carrière zat lange tijd in een dip, maar lijkt nu weer op te krabbelen. Hij heeft onder andere een terugkerende rol in de actiekomedieserie "Chuck", zal de hoofdrol spelen in "Community", een nieuwe tv-serie van NBC, en heeft een rol in Stay Cool, de nieuwste film van de Polish Brothers.

Daarnaast is er een kans dat Fletch terugkeert in een nieuwe film. In de jaren tachtig maakte Chase twee films rond onderzoeksjournalist Irwin "Fletch" Fletcher. Al jaren wordt er nagedacht over een nieuwe lancering van de reeks. In het laatste scenario zal Fletch' neefje in de voetsporen van zijn inmiddels halfgepensioneerde oom treden. Zijn oom zal hem daarbij adviseren. Of dit ook zal uitgroeien tot een film, is vooralsnog onbekend.

NieuwsFilm

meest populair