Tobey Maguire met Anne Hathaway in Tokyo Suckerpunch

De film die je Spidey moet doen vergeten.

Tobey Maguire en Anne Hathaway zullen de hoofdrol spelen in de bewerking van Isaac Adamsons roman Tokyo Suckerpunch. Ed Solomon, de schrijver van het scenario, belooft dat dit de film zal zijn die Maguire bevrijdt van iedere associatie met Spider-Man.

"Ik geloof dat het voor Tobey de perfecte manier is om daaraan voorbij te komen," zo vertelde hij in een groepsinterview. "Het is een romantische komedie, het heeft veel actie, maar het is vooral een komedie die zich afspeelt in Tokio, over een man die denkt dat hij verliefd is op één type vrouw."

Maguire speelt een striptekenaar die in Cleveland woont, maar een strip schrijft over zijn (fictieve) leven in Tokio. Zijn beeld van Japan en van vrouwen is niet bepaald realistisch. Toch besluit hij naar de wereldstad af te reizen, op zoek naar zijn droomvrouw. Zijn redacteur (Hathaway) gaat mee. Aldaar belandt hij in een avontuur die niet gek veel afwijkt van waar hij over heeft geschreven, en krijgen zijn redacteur en hij gevoelens voor elkaar.

Solomon is vooral bekend als de scenarioschrijver van onder andere Bill & Ted's Excellent Adventure en Men in Black. Zijn eerstvolgende film is de fantasykomedie Imagine That, met Eddie Murphy in de hoofdrol.

NieuwsFilm

meest populair