Algemeen

Meer 'The Exorcist'

Maar let op: Geen reboot/sequel/prequel of remake!

door FilmTotaal op 09.06.2009 om 13:00 in Algemeen
De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Vertigo Entertainment (The Ring, Quarantine) doet geen gekke dingen in de vorm van een reboot/sequel/prequel of remake van de klassieker The Exorcist uit 1973. In plaats daarvan werken ze aan een script gebaseerd op het nog onverfilmde boek The Real Story Behind The Exorcist geschreven door Mark Opsasnick.

"The Real Story", written by Mark Opsasnick, is the story of a reporter trying to track down the real person that the movie The Exorcist was based on and discovering that there was more to the story. During the investigation, different stories are told by "witnesses" from their perspective.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

shogunlegend

Avatar

Blijft toch nog steeds een van de engste films aller tijden. Man man wat scheet ik vroeger in mijn broek van deze film toen ik nog klein was. En die foto is gewoon gruwelijk.

Een documentaire zou wel leuk zijn denk ik, maar niet een speelfilm.

ghossler

Avatar

Lol.. nou hopen dat dit wat wordt.. de laatste exorcist film die ik heb gezien was "exorcist the beginning" ofzo... naaah die film .. haha was gwoon comedy film op het einde ^^ toen die exorcist ging lachen op het eind.. meost het eng zijn.. maar het was zo funny ^^... kon de film gwoon niet serieus nemen daarna :P

lourenssen

Avatar

Pfffff ........... alweer een deel!!!

heywoodfloyd

Avatar

ghossler "lol.. nou hopen dat dit wat wordt.. de laatste exorcist film die ik heb gezien was "exorcist the beginning" ofzo... naaah die film .. haha was gwoon comedy film op het einde ^^ toen die exorcist ging lachen op het eind.. meost het eng zijn.. maar het was zo funny ^^... kon de film gwoon niet serieus nemen daarna :P"


Dan heb je waarschijnlijk de verkeerde versie gezien. ;)

Lord Voldemort

Avatar

De enige exorcist die ik gezien heb was in Scary Movie 2 en in een Leslie Nilsen film, dat wil ik graag zo houden. Ik hou niet zo van lelijke vrouwen die iedereen onderkotsen en rondkijken in golfkarretjes.

dust

Avatar

Laatste keer dat wij boontjes hebben gegeten...

ghossler

Avatar

heywoodfloyd "Dan heb je waarschijnlijk de verkeerde versie gezien. ;)"


Nope ben zeker dat het the exorcist: the beginning was zie hieronder

afbeelding

NieuwsFilm

meest populair