Algemeen

Nieuwe poster G.I. Joe: The Rise of Cobra

De wilde haren van Sienna Miller zijn verdwenen.

door Jeffrey op 13.06.2009 om 12:35 in Algemeen
Superhero Hype! heeft de nieuwe poster vrijgegeven van G.I. Joe: Rise of Cobra. De opmaak van de vorige versie werd behouden, maar de kleurschakeringen zijn weggewerkt. Ook de wilde haren van Sienna Miller zijn verdwenen. Klik op de poster om te vergroten.
De actiefilm van regisseur Stephen Sommers (The Mummy) verhaalt over de vanuit Brussel opererende Global Integrated Joint Operating Entity, een internationaal elitekorps dat het met hoogtechnologische wapens opneemt tegen de kwaadaardige organisatie Cobra.

De cast bestaat uit o.a. Channing Tatum, Joseph Gordon-Levitt, Sienna Miller, Dennis Quaid, en Jonathan Pryce. De film draait vanaf 13 augustus in de Nederlandse bioscopen.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

UniMatriX

Avatar

To flop or not to flop, that is the question....

David1

Avatar

Geef mij de Wilde haren maar ..

roberto

Avatar

Ik denk not to flop...ik hoo het alvast!!! wil vervolgen van deze film...trailers zien er immers al heel goed uit

Merlin

Avatar

roberto "... trailers zien er immers al heel goed uit"
Seriously ...

Spijker

Avatar

Merlin "Seriously ..."


Nou er zaten best leuke dingen in de trailer vond ik. Maar als een regisseur wordt ontslagen vlak voordat de film uitkomt (en dus al bijna klaar moet zijn) lijkt me niet echt een goed teken...

filmgast

Avatar

Ja allemaal leuk en aardig maar als ik aan GI: JOE van vroeger denk hadden ze toch gewoon legerkleding aan enz?

ghossler

Avatar

Mja... beiden posters hebben leuke en minder leuke dingen. Vind de manier hoe de good guys nu worden neergezet als "pose" beter dan vorige poster en qua kleuren vind ik beiden posters wel leuk, de wilde haren van sienna vind ik beter dan wat ze nu heeft. beiden posters zijn nog steeds behoorljk bewerkt.. (which i hate) bad guys is cooler omdat storm erbij staat:D

marcjeb

Avatar

Mooie vrouwtjes man :P !!

NieuwsFilm

meest populair