TV-tips voor komende week

Met deze week Jason Statham die allerlei pakjes moet afleveren.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht.

Bekijk de afbeelding

Good Will Hunting (1997)

Zaterdag 20 juni om 21:30 op RTL4

Will Hunting werkt als schoonmaker in een school en brengt de rest van zijn dagen voornamelijk door met vechten en het omzeilen van de wet. Op een dag blijkt echter dat Will een uitzondelijk talent heeft voor wiskunde. Een leraar wil kosten wat het kost dit talent uitbouwen maar merkt al vlug dat Will behoorlijk overhoop ligt met zichzelf en met z'n omgeving. De enigen die hem kunnen helpen zijn Sean McGuire, een psycholoog die bewondering heeft voor het jonge genie en hem probeert te begrijpen en Skylar een studente geneeskunde die verliefd is op Will.
Bekijk de afbeelding

The Transporter (2002)

Zondag 21 juni om 20:30 op RTL5
Regie: Corey Yuen

Ex-militair Frank Martin leidt op het eerste gezicht als buitenlander een rustig leven in het zuiden van Frankrijk. Dit is echter maar schijn, want Frank heeft zich gespecialiseerd in het afleveren van allerhande pakjes, zonder zich vragen te stellen over de inhoud ervan. Dankzij zijn ijzeren discipline en zijn strikte regels slaagt hij erin zijn bezigheden geheim te houden voor de politie. Op een dag ontdekt Frank dat zijn laatste pakje een gekneveld, jong meisje bevat en hij heeft het er ontzettend moeilijk mee haar zomaar aan een misdaadbende uit te leveren.
Bekijk de afbeelding

Wedding Crashers (2005)

Maandag 22 juni om 20:30 op SBS6

De overtuigde vrijgezellen John en Jeremy hebben de perfecte manier gevonden om meisjes op te pikken voor één avond: op huwelijken! Onder valse voorwendselen nodigen ze zichzelf uit voor gratis champagne, eten en de mooiste bruidsmeisjes die niets liever willen dan een man vinden...En het mooiste is: aan het einde van de avond verdwijnen ze weer zonder verplichtingen... Hun versiertrucs halen alleen niets meer uit wanneer John onverwachts verliefd wordt op een bruidsmeisje. Om haar hart te winnen moet John alles uit de kast halen, omdat zij ook al plannen heeft voor een huwelijk met iemand anders...
Bekijk de afbeelding

Unbreakable (2000)

Dinsdag 23 juni om 20:30 op Veronica

David Dunn is de enige overlevende van een ernstige treinramp. Een mysterieuze vreemdeling geeft een zeer vreemde verklaring over waarom David zonder ook maar een schrammetje aan het ongeluk ontsnapte. Het leven van David lijkt voorgoed veranderd.
Bekijk de afbeelding

Marie Antoinette (2006)

Woensdag 24 juni om 20:30 op RTL5

Marie-Antoinette, dochter van de Oostenrijkse keizer Frans I, is een naïef 14-jarig meisje. In 1770 wordt ze uitgehuwelijkt aan de Franse troonopvolger Lodewijk. Wanneer hij vijf jaar later de troon bestijgt na de dood van z'n grootvader Lodewijk XV, blijkt Marie-Antoinette nog niet klaar voor alle politieke intriges die het koninginschap met zich meedraagt en wordt uitgespuwd door het Franse volk. Uiteindelijk sterft ze onder de guillotine tijdens de Franse revolutie in 1793.
Bekijk de afbeelding

Wall Street (1987)

Donderdag 25 juni om 20:30 op RTL7

Bud Fox is een ambitieuze effectenmakelaar bij een groot kantoor op Wall Street. De nerveuze, pientere jongeman is nog maar twee jaar afgestudeerd, maar het is zijn ambitie zo vlug mogelijk deel uit te maken van de absolute financiële top van New York. Zijn kruiwagen is de gehaaide beroepsspeculant Gordon Gekko. Bud denkt via de gewiekste speculant Gordon Gekko de perfecte manier naar de top te hebben gevonden.
Bekijk de afbeelding

Ice Age (2002)

Vrijdag 26 juni om 20:30 op RTL5

Gedurende de ijstijd vinden een trage luiaard, een neurotische mammoet en een wraakzuchtige sabeltandtijger een verloren kind. Samen gaan ze op zoek naar de stam waar het kind van afkomstig is.



NieuwsFilm

meest populair