Bioscoop releases week 26

Welke films draaien er vanaf deze week nieuw in de bios.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Piscine, La (1969)


De geliefden Jean-Paul (Delon) en Marianne (Schneider) brengen hun vakantie door in een villa aan de Route de la Plage uitkijkend over de middellandse zee in La Douce France. Op een dag krijgen ze, op uitnodiging van Marianne, bezoek van Harry en zijn bloedmooie 18-jarige dochter Penelope.
Bekijk de afbeelding

Transformers: Revenge of the Fallen (2009)


Twee jaar geleden redde de jonge Sam Witwicky (Shia LaBeouf) de wereld door een verwoestende slag tussen strijdende Transformers, de Decepticons en de Autobots, te voorkomen. Ondanks deze heldendaad is Sam nog steeds een gewone tiener, met alledaagse zorgen over zijn komende studie waarbij hij zijn vriendin Mikaela (Megan Fox) en zijn ouders moet achterlaten. Sam begint net te wennen aan zijn nieuwe leven als student, maar dan belandt hij tegen wil en dank opnieuw in een oorlog tussen de Autobots en de Decepticons. Met behulp van zijn vrienden en commandanten van het veiligheidsbureau NEST probeert hij samen met de Autobots een nieuwe verwoestende confrontatie met de Decepticons te vermijden.
Bekijk de afbeelding

Adoration (2008)


Simon is een high-school scholier die een nieuwe identiteit aanneemt op het internet. Hij doet zich voor als een persoon uit de recente geschiedenis en zijn vreemde verhaal trekt veel reacties uit de hele wereld. Door de interactie met de buitenwereld via de cyberwereld ontdekt Simon een heel nieuwe kant van zichzelf.
Bekijk de afbeelding

Chéri (2009)


Léa de Lonval (Michelle Pfeiffer) is mooi, tegen de vijftig en een courtisane zonder geldproblemen. Als zij zich realiseert dat de vurigheid van haar jonge minnaar Chéri (Rupert Friend) afneemt, registreert zij met koele verwondering en met bittere scherpzinnigheid nog éénmaal alle kleine en grote vreugden van een passie die haar laatste zal zijn. Chéri realiseert zich pas als hij getrouwd is met de jonge, onervaren Edmée wat Léa voor hem heeft betekend.
Bekijk de afbeelding

Effi Briest (2009)


Duitsland negentiende eeuw. De zeventienjarige Effi Briest sprankelt van leven als ze door haar ouders wordt uitgehuwelijkt aan een oudere hertog. Hij ziet haar als zijn trofee en hij neemt haar na hun huwelijk mee naar zijn huis in een saai provinciaal stadje, waar hij weinig tijd heeft voor haar en ze zichzelf moet zien te redden. Dan ontmoet ze een jonge luitenant die haar uitdaagt en weer een sprankje geluk in haar leven brengt. Jaren later ontdekt haar man, de hertog, de liefdesbrieven van de twee geliefden. En zoals de adellijke wetten voorschreven in die tijd, daagt de hertog de luitenant uit voor een duel en gooit hij zijn vrouw het huis uit. De beschaamde Effi is nu gedwongen op zichzelf te gaan wonen, wordt gemeden door de adellijke klasse en verstoten door haar familie.



NieuwsFilm

meest populair