David Carradine is gestikt

Dat is de conclusie van de dokter die een autopsie heeft uitgevoerd op het lichaam van de acteur.

David Carradine is gestikt en zijn dood was een ongeluk. Dat is de conclusie van de dokter die een autopsie heeft uitgevoerd op het lichaam van de 72-jarige Amerikaanse acteur. Carradine werd op 4 juni dood aangetroffen op zijn hotelkamer in de Thaise hoofdstad Bangkok.

Dokter Michael Baden bevestigt daarmee ook het bericht van Carradine's manager dat de acteur geen zelfmoord heeft gepleegd. Baden: "Het was geen natuurlijke dood en het was geen zelfmoord, dus het moet een soort ongeluk geweest zijn. De doodsoorzaak is verstikking, hij kon niet meer ademen. Maar hoe dat gebeurde, zoeken we nog uit." Baden wacht nu de lijkschouwing van de Thaise autoriteiten af om uit te maken of het toch om moord gaat. Accidentele auto-erotische zelfverstikking wordt niet uitgesloten.

David Carradine was in Thailand om zijn nieuwste film Stretch op te nemen. Hij maakte meer dan honderd films en speelde in de tv-serie Kung Fu uit de jaren zeventig, tachtig en negentig. In 2003 werd hij weer beroemd door zijn rol in Quentin Tarantino's film Kill Bill.

NieuwsFilm

meest populair