Video

Japanse trailer G.I. Joe: The Rise of Cobra

Met een glimp van Cobra Commander.

door Bram de Groot op 06.07.2009 om 23:03 in Video
We hebben al heel wat gezien van de flink bekritiseerde verfilming van het Hasbro speelgoed G.I. Joe. Hieronder zie je de nieuwe Japanse trailer van GI Joe: The Rise of Cobra, die grotendeels gelijk is aan eerdere trailers maar ook enkele nieuwe beelden bevat. Je ziet onder andere een glimp van Cobra Commander. De film draait vanaf 13 augustus 2009 in de bioscoop.


12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ageell

Avatar

Op welke seconde zie je dan die commander.

PKP

Avatar

0:06 ongeveer, staat 'ie naast die gast die zegt 'When I'm finished...'.

Vind die Commander er een beetje uitzien alsof 'ie het Dawn of the Dead virus te pakken heeft gekregen, en voor het gemak maar even het breathingdevice van onze Darth Vader heeft mogen lenen.

Kan me in ieder geval ergens herinneren dat de Cobra Commander toch een blauw masker droeg? En dan spreek ik nu van action figures die ik vroeger had. Smiley face

oogsnoepje

Avatar

Niet echt een trailer die puur voor de Japanse markt is gemaakt, precies dezelfde was namelijk ook in Pathe ArenA te zien voor Transformers II Smiley face

Wel tof dat Eccleston weer eens te zien is!

Weddy Jazza

Avatar

Die pakjes zijn echt slecht !

Ayeah

Avatar

Volgens mij...... maar ik ben geen expert...... is dat niet cobra commander, maar 1 of andere dokter (soort ali chemicali zeg maar) die dat groene chemische goedje heeft ontworpen.

Volgens mij dan hé.....

Kurtje79

Avatar

Hahaha, lachwekkende trailer zeg! Deze film wordt de flop van jet haar.
Schandalig slecht gewoon. Ik zeg: bespaar ons de pijn en release deze troep op DVD.

lourenssen

Avatar

Lijkt wel die gast van mortal kombat.... sub-zero maar dan in het grijs!

timdekw

Avatar

Ik hoor niets anders dan commentaar.
Wacht gewoon even af. Wie weet wordt het wel een super film.
Ik geef toe met de cast lijkt dat niet echt te kunnen gebeuren en ook zien sommige special effect er nogal een beetje slecht uit en hebben ze in de trailer ongetwijfeld alle actiescenes al laten zien....

Oké misschien wordt dit inderdaad de flop van het jaar, maar ik ben best bereid de film een kans te geven. Veel slechter dan Streetfighter: Chun Li kan het toch niet worden??

Kurtje79

Avatar

timdekw "Ik hoor niets anders dan commentaar.
Wacht gewoon even af. Wie weet wordt het wel een super film.
Ik geef toe met de cast lijkt dat niet echt te kunnen gebeuren en ook zien sommige special effect er nogal een beetje slecht uit en hebben ze in de trailer ongetwijfeld alle actiescenes al laten zien....

Oké misschien wordt dit inderdaad de flop van het jaar, maar ik ben best bereid de film een kans te geven. Veel slechter dan Streetfighter: Chun Li kan het toch niet worden??"


Ik moet eerlijk zeggen dat ik je gelijk moet geven. Althans op het gedeelte van “Street Fighter”….wat een bagger film zeg!
Die is film is heeeeeeeeeeeeeeeel slecht. Tja, of GI Joe richting Street Fighter gaat of ga, moeten we maar afwachten.

RAVEN[NL]

Avatar

Op een of andere manier doet hij me aan 'stealth' denken qua sfeer.. Veel sfx, weinig verhaal.

PKP

Avatar

Ayeah "Volgens mij...... maar ik ben geen expert...... is dat niet cobra commander, maar 1 of andere dokter (soort ali chemicali zeg maar) die dat groene chemische goedje heeft ontworpen.

Volgens mij dan hé....."

Ik herkende toch echt Joseph Gordon-Levitt achter dat masker. Kan het fout hebben hoor, maar goed, zou anders niet weten waar ik anders die Commander moet zien (zoals het in 't nieuwsbericht staat).

Edit: Street Fighter: The Legend of Chun-Li zoog echt hard inderdaad.

ghossler

Avatar

Leip:D wil deze zeker zien :D

NieuwsFilm

meest populair