Algemeen

Foto Avatar!

Maar maak je geen zorgen, er is eigenlijk nog steeds niets te zien.

door FilmTotaal op 30.07.2009 om 18:23 in Algemeen
Je kan ervan denken wat je wilt maar James Cameron weet de spanning wel op te bouwen voor zijn Sci-Fi avontuur Avatar. De film gaat 17 december al in première maar tot nu is er, behalve concept art, nog maar zeer weinig van te zien geweest. Wat we wel weten is dat de film zeer spectaculaire (en vernieuwende) 3D technieken gebruikt die de gehele film-en entertainmentindustrie op zijn kop moeten gaan zetten. Tot die tijd dan eerst nog maar eens Cameron zelf met een flinke 'Avatar' gun in zijn handen.

"Wij helpen wel mee de spanning opbouwen James..."


Avatar is de eerste volwaardige bioscoopfilm die James Cameron regisseert sinds zijn grote succes met Titanic uit 1997. Het hardnekkige gerucht is dat de film wel eens de duurste aller tijden kan gaan worden. Het budget voor Titanic was meer dan $200.000.000 dollar. Vanaf 17 December in de bioscoop.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Remco

Avatar

Zie echt wel uit naar deze film maar ben bang dat er wat teveel hype omheen is net als bij de Star Wars Prequels. Oke zo matig als The Phantom Menace zal het niet worden maar het idee dat je voor een groot gedeelte alleen maar naar CG karakters aan het kijken bent trekt me niet echt hoe goed ze er ook uit mogen zien. Gollum uit LOTR was indrukwekkend maar wel als bijrol en niet om een hele film mee te vullen.

MC Cube

Avatar

Ik geloof wel in Camerom.
Hij is er in het verleden al dikwijls in geslaagd om briljante films af te leveren bv:Terminator 1 & 2,Titanic en Aliens.
Cameron is al jaren aant wachten op CGI op een niveau zit dat hij perfect vind.
Ik geloof in deze film, maar of het een hit gaat worden weet ik echt niet

Omdat ik te weinig weet van de film.

James z'n lievelings actrice zit er bij en vind ik wel mooi (Sigourney Weaver)

WoUtoMatiC

Avatar

Ondanks dat de screenshots lijken op iets dat niet zou misstaan in een woonwagen, blijf ik zeer benieuwd...

Ook pluspunten voor de grote gun en de broek van Jim. :E

Remco

Avatar

Ik geloof ook zeker in hem hij is wellicht de beste aktie sci fi regisseur die er is en ik ben blij dat hij met iets unieks komt in plaats van het zoveelste vervolg of een remake O+. De verhalen over de preview zijn wisselend maar dat komt mede omdat mensen te hoge verwachtingen hebben. Hoewel ik helaas verder nog geen beelden heb gezien kan ik me niet voorstellen dat het gelukt is foto realistische personages te creëren. Sommige die de beelden hebben gezien spreken van een cartoony stijl en een hele film in 3D gaat ook niet werken lijkt me.

Darthmar

Avatar

Ik heb nog steeds geen idee waar deze film over gaat. Maar ik ben bang dat hij teveel gehypt wordt waardoor die dadelijk mischien vies tegen valt.

Spijker

Avatar

Nu ik klink misschien simpel nu maar ik ben wel blij met deze eerste foto. Ik was bang dat dit een computerspel zou gaan worden maar dan zonder controllers:P Maar ben hierdoor wel een beetje gerustgesteld.

SunChaser

Avatar

De vraag is, in hoeveel bioscopen kan Avatar draaien in Nederland?

Spijker

Avatar

SunChaser "De vraag is, in hoeveel bioscopen kan Avatar draaien in Nederland?"


Das inderdaad een vraag gezien de film al op 17 december uit zou moeten komen. Gaat dit wel echt gebeuren?? Maar steeds meer bioscopen schaffen de nieuwste digitale 3-D projectoren aan, zelfs hier in het hoge noorden, dus ik denk niet dat je er echt over in hoeft te zitten.

SunChaser

Avatar

Bijna elke avonturenfilm/kinderfilm komt nu al uit op 3D. G-Force draait in NL volgens mij alleen 2D.

Ben wel benieuwd naar Avatar. En hoe die straks op DVD te zien zal zijn.

Mind

Avatar

Ze weten de spanning er in ieder geval goed in te houden.

NieuwsFilm

meest populair