Video

Eerste Trailer The Fantastic Mr. Fox online

Cultcineast Wes Anderson hoopt Roald Dahl's geliefde kinderboek eer aan te doen

door FilmTotaal op 31.07.2009 om 00:06 in Video
De eerste trailer van The Fantastic Mr. Fox, een film gebaseerd op het gelijknamige boek van Roald Dahl, is onlangs online gezet op Yahoo.com. The Fantastic Mr. Fox is de allernieuwste film van befaamd en geprezen filmmaker Wes Anderson, regisseur van arthousefilms zoals The Royal Tenenbaums, Rushmore, en, meer recent, The Darjeeling Limited.

The Fantastic Mr. Fox verhaalt over het gezin van Mr. En Mrs. Fox, die een idyllisch ondergronds leven leiden met hun zoon Ash. Maar na 12 jaar verandert hun leven drastisch door Mr. Fox, wiens instincten boven komen drijven en zo het bestaan van niet alleen de familie Fox, maar uiteindelijk de hele dierengemeenschap bedreigen.

The Fantastic Mr. Fox heeft een zeer indrukwekkende cast. George Clooney, Meryl Streep, en favorieten van Anderson zoals Jason Schwartzman, Owen Wilson en Bill Murray hebben allen hun stemmen verleend voor deze film.

De film is vanaf 3 december in de Nederlandse bioscopen te zien.9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jochemb

Avatar

Wel leuk maar niet fantastic

Spijker

Avatar

Cool!! Eindelijk weer eens een echte stop motion animatiefilm! Sjappoo dat ze dit aandurven in deze tijd:E Lijkt me echt leuk dit, vooral omdat bijna alle verhalen van Roald Dahl goed te verfilmen zijn. Het ziet er alleen een klein beetje gedateerd uit, maar misschien is dit de bedoeling? (als het meer voor volwassenen bedoeld is kan ik me daar iets bij indenken maar dat kan ik me ook weer niet voorstellen. en ben bang dat kinderen iets te "verwend" zijn hiervoor)

Daarom wil ik dan ook via deze weg alle filmmakers die zich ook maar enigszins vervelen oproepen ook eens een "volwassen" verhaal van Dahl aan te pakken voor een live action film. Ik stel voor: Het wonderlijke verhaal van Hendrik Meier. Evt gevolgd door een biografie over het leven van Dahl zelf. Goed idee?

MikeyMo

Avatar

Vergeleken met Coraline and Wallace & Gromit: this looks like shit :{

Deweb

Avatar

Dit word volgens mij een hele bijzondere animatiefilm. Niet vloeiend, maar moet dat perse? Het geeft het wel iets bijzonders.

Een echt goede verfilming van een van mijn favoriete kinderboeken word het waarschijnlijk niet, maar wel een opmerkelijke en typische Anderson-versie.

Ik houd 'm in de gaten!

wallace

Avatar

Ik vind het niet zo geweldig.

Rudebox

Avatar

MikeyMo "vergeleken met Coraline and Wallace & Gromit: this looks like shit :{"


Dit ziet eruit als poep? :?

Ik vind het er heel geslaagd uitzien, al blijft "Wallace & Gromit" natuurlijk briljant. Al kán deze wel in de buurt komen. Vond het boek vroeger zóóó gaaf..!! Ben zo beetje opgegroeid met de verhalen van Dahl T+)

stefanvh

Avatar

Ik vind dit er echt zoo tof uitzien
Sowieso vind ik anderson echt geweldig.
Maar juist dat hakkerige heeft echt wel iets, en de cast is gewoon awesome
fwietfwiewchickchick!

HertogJan

Avatar

Roald Dahl is nostalgie voor me, heb veel van zijn boeken heel veel gelezen Smiley face. Al moet ik zeggen dat ook ik niet zo'n fan ben van deze animatie stijl, zeker niet na Wallace & Gromit...

010

Avatar

Based on the book by the author of Charlie and the chocolate factory
De doelgroep: mensen die Roald Dahl niet kennen, en Sjakie vooral zien als Johnny Depp?! Afgezien hiervan, wil ik deze film graaaag zien!

NieuwsFilm

meest populair