Algemeen

Nieuwe poster Avatar

Na het eerste blauwe mannetje, ook een tweede.

door Bram de Groot op 04.08.2009 om 11:16 in Algemeen
Na de eerste poster van Avatar zie je hieronder een nieuwe soortgelijke poster van een blauw mannetje of ...vrouwtje. De nieuwste film van James Cameron draait vanaf 17 december in de Nederlandse bioscopen.
17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Spijker

Avatar

Pfffffffffffff nou als dit het is. Krijgen we nu steedws een "nieuwe" poster te zien van een of ander blauw figuur? Ze draaien echt door, ben erg benieuwd naar de film maar dit is gewoon onzin allemaal.

Btw niet bedoeld al aanval op FT, is hjuist goed dat jullie dit plaatsen maar ben bang dat ze iets te ver doorslaan in het creëren van hun eigen hype... Té is nooit goed:P Ik hoop dat ze daar zelf achter komen...

Het is overigen Avatar ipv Avater, beeetje slordig :P

Thiver

Avatar

Apart dat er "from the director of Titanic" op moet. Ik had verwacht dat de naam James Cameron wel genoeg tot de verbeelding zou spreken...

Planethugo

Avatar

Thiver "Apart dat er "from the director of Titanic" op moet. Ik had verwacht dat de naam James Cameron wel genoeg tot de verbeelding zou spreken..."
viel me ook op ja. Maar genoeg Titanic publiek zal niet weten wie James Cameron is omdat ze 'niet zo van de namen zijn'

jochemb

Avatar

Hopelijk hebben de blauwe mannetjes in deze film wel normaal kleren aan want ik had een beetje last van dr manhattan in watchmen

Spijker

Avatar

jochemb "hopelijk hebben de blauwe mannetjes in deze film wel normaal kleren aan want ik had een beetje last van dr manhattan in watchmen"


Jaloers zeker:P

Papigiulio

Avatar

Spijker "Jaloers zeker:P"


LOL

Kurtje79

Avatar

Volgens mij, en ik stel mezelf kritisch op, wordt dit een kruising tussen Far Cry en slechte CGI.
Maar, bij deze geef ik James Cameron de voordeel van de twijfel.

Mcjansen

Avatar

'From the director of Titanic' zo wil je toch niet vermeld willen worden? :P

SunChaser

Avatar

Nee, doe dan From the Director of Piranha 2

esteban

Avatar

Zouden 'Terminator' and 'Aliens' geen betere vermeldingen zijn, gezien het genre?

Spijker

Avatar

Spijker "Het is overigen Avatar ipv Avater, beeetje slordig "


Nog een keer nalezen Bram misschien?

Remco

Avatar

Mcjansen "'From the director of Titanic' zo wil je toch niet vermeld willen worden? :P"


Kurtje79 "Volgens mij, en ik stel mezelf kritisch op, wordt dit een kruising tussen Far Cry en slechte CGI.
Maar, bij deze geef ik James Cameron de voordeel van de twijfel."


Waarom niet ? ik zou best erkend willen worden als de regisseur die de film met de grootste opbrengst aller tijden heeft gemaakt. Wat hier wordt gezegd over slechte CG is natuurlijk totale onzin als je ziet welke techniek er achter deze film zit dan zal het Transformers etc doen verbleken.
Maar foto realistisch etc daar geloof ik niet helemaal in je kan aan deze poster al zien dat het CG is en dat zal met de film ook zo zijn.
Of dat een slecht ding is hangt van veel meer factoren af en als die goed zijn kan het best eens een leuke kerst worden.....

Spijker

Avatar

Knap hoe iedereen al van allerlei meningen en feitkennis heeft over deze film terwijl er volgens mij nog maar zeer weinig over uitgelekt en bekend is...

spacey

Avatar

Spijker "Knap hoe iedereen al van allerlei meningen en feitkennis heeft over deze film terwijl er volgens mij nog maar zeer weinig over uitgelekt en bekend is..."


Precies. Aan het eind van deze maand zien we pas een eerste trailer en zelfs dan is het te vroeg om te oordelen.

Remco

Avatar

Spijker "Knap hoe iedereen al van allerlei meningen en feitkennis heeft over deze film terwijl er volgens mij nog maar zeer weinig over uitgelekt en bekend is..."


Nou weinig er zijn tig reviews op het net te vinden over de 25 minuten footage die vertoond is op Comic Con. Ik ben een enorme Cameron fan maar heb hier en daar twijfels omdat een volledige film in 3D volgens mij niet gaat werken.
Ik vind de scherpte vaak tegenvallen door zo'n brilletje en geloof me ik heb flink wat 3D films gezien. Nu is de film gelukkig ook in 2D te bekijken Smiley face.

Spijker

Avatar

Remco "... Ik ben een enorme Cameron fan maar heb hier en daar twijfels omdat een volledige film in 3D volgens mij niet gaat werken.
Ik vind de scherpte vaak tegenvallen door zo'n brilletje en geloof me ik heb flink wat 3D films gezien. Nu is de film gelukkig ook in 2D te bekijken Smiley face."


Ok heb je laatse Ice Age 3D ook gezien? Ik wel nl, was m'n eerste "echte" 3D ervaring en ik was echt zeer positief verrast! Maar dat was natuurlijk animatie en vraag me ook af hoe dit met live action is. Heeft iets tegennatuurlijks ofzo lijkt mij. En heb laatst My Bloody Valentine 3D op DvD geprobeerd te kijken thuis met een bijgeleverd kartonene bril maar dat was inderdaad helemaal niks.

Maar zoals gezegd ik vond Dawn of the Dinosaurs in 3D echt super, beeld was superscherp en de kleuren ook goed. Echt niet te vergelijken met die kartonnen brilletjes met gekleurde glazen van weleer...

Remco

Avatar

Spijker "Ok heb je laatse Ice Age 3D ook gezien? Ik wel nl, was m'n eerste "echte" 3D ervaring en ik was echt zeer positief verrast! Maar dat was natuurlijk animatie en vraag me ook af hoe dit met live action is. Heeft iets tegennatuurlijks ofzo lijkt mij. En heb laatst My Bloody Valentine 3D op DvD geprobeerd te kijken thuis met een bijgeleverd kartonene bril maar dat was inderdaad helemaal niks.

Maar zoals gezegd ik vond Dawn of the Dinosaurs in 3D echt super, beeld was superscherp en de kleuren ook goed. Echt niet te vergelijken met die kartonnen brilletjes met gekleurde glazen van weleer..."


Zelf heb ik destijds in Londen BFI Imax Ghosts of the Abyss gezien maar dat was een half uur en best te doen dus het zou inderdaad best goed uit kunnen pakken.
Ik heb persoonlijk liever Imax dan 3D maar toch is het erg knap dat ze in deze film beide kunnen combineren. Helaas is dit voor Hollywood weer een teken om straks biijna elke release in 3D uit te brengen :(

NieuwsFilm

meest populair