Algemeen

Ervaar 20 minuten van Avatar

"You will NOT believe the detail."

door Mark op 14.08.2009 om 18:10 in Algemeen
Volgende week vrijdag is niet alleen de releasedatum van de eerste trailer van Avatar maar ook de dag waarop je exclusief 20 minuten van de film in de bioscoop kan gaan zien. Twee maanden geleden werd er al een preview gehouden voor mensen uit de film-en entertainmentindustrie en die waren extreem positief. Quotes als "You will NOT believe the detail" en "Amazing visuals unlike any before" kunnen niets anders betekenen dan dat de hype toch echt waar moet zijn. James Cameron heeft met een budget van bijna 300 miljoen niet alleen de duurste film maar ook de beste film ooit gemaakt.

Kan jij niet wachten tot 17 december? Ga dan nu naar AvatarMovie.nl en reserveer helemaal gratis je kaarten voor de eerste 20 minuten van dit filmspektakel. Gelukkig is het niet in elke gewone bioscoop te zien maar alleen in de 3D-zaal van Utopolis Almere en de CineMec in Ede. Er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar dus wees er snel bij!

28 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

El_Mariachi

Avatar

Nou, nou, nou, nou... "James Cameron heeft met een budget van bijna 300 miljoen niet alleen de duurste film maar ook de beste film ooit gemaakt." Heb jij hem gezien dan? Ik zou m'n vingers niet aan zo'n boude uitspraak durven branden. Alleen al omdat het altijd een kwestie van zeer persoonlijke smaak en omstandigheden is én (ook niet onbelangrijk) omdat deze film nog niet eens uit is.

Dat je meegaat in de wereldwijde hype kan ik me helemaal voorstellen. Immers, da's het doel, en in Hollywood weet men wel hoe een ware hype te genereren. Maar "Gelukkig is het niet in elke gewone bioscoop te zien maar alleen in de 3D-zaal van Utopolis Almere en de CineMec in Ede"? Sinds wanneer is het gelúkkig dat niet iedere filmliefhebber makkelijk toegang heeft tot een film? Dit is maar een voorproefje natuurlijk, maar 'gelukkig'... Nee, ik kan niet begrijpen waar dat woord vandaan komt in deze context (behalve uit marketingoverwegingen, maar bij mijn weten is FilmTotaal geen reclamebureau).

Hm. Was dat een zure reactie? Beetje wel, hè? Sorry. Ben niet zo dol op films opkloppen als Gebeurtenis van het Millennium. 't Zijn maar filmpjes, misschien zijn ze technisch subliem, maar dan nog: het moet wel je smaak wezen. Hypes zorgen volgens mij vaak voor bakken geld bij de studio en minstens licht teleurgestelde kijkers, die meer verwachtten.

Mark

Avatar

Rij 16 reserveren bij de CineMec, kan je naast mij zitten Smiley face

Bilspleet

Avatar

"You will NOT believe the detail"
en "Amazing visuals unlike any before"

Ik heb eigenlijk alleen maar positieve reacties gehoord over de visuele effecten.
Ik heb nog niks gehoord over het verhaal, die mensen die de 20 minuten preview hebben gezien waren allemaal zo overdonderd door het visuele aspect dat de rest er niet meer toe doet?

Ik ben wel smerig benieuwd naar de film, maar ben er wel wat sceptisch over.

Remco

Avatar

Ben het met je eens El_Mariachi, beste film vind ik wel een erg grote claim om nu al te beweren.
Ik heb ook genoeg "reviews" gelezen waarin sommige minder overtuigd waren van de zogenaamde foto realistische CG en dat wat ze van het verhaal gezien hebben ook wel wat dertien in een dozijn was. Ach het is afwachten ga verder niet op de hype af.....

YankeeWaRRiaH

Avatar

Hype of niet... ik heb alvast mijn ticket al op zak voor de preview volgende week vrijdag in Kinepolis Antwerpen! ^_^

Mcjansen

Avatar

Volgens Pathe Arena hebben zij hem ook gewoon de 17e in 3D IMAX draaien... en dat is maar goed ook! ;)

Havoc

Avatar

Duurste, oke, beste, hoe durf je dat nu al te zeggen zonder ook maar 1 bewegende seconde beeld te hebben gezien ^^

SunChaser

Avatar

Wat kosten de kaartjes?

Kurtje79

Avatar

Ik word een beetje moe van Avatar nieuws! Ik zou zeggen: kom maar op me die hap.

Jesse99

Avatar

'James Cameron heeft met een budget van bijna 300 miljoen niet alleen de duurste film maar ook de beste film ooit gemaakt.'

'Gelukkig is het niet in elke gewone bioscoop te zien maar alleen in de 3D-zaal van Utopolis Almere en de CineMec in Ede.'

Is dit een schaamteloze commercial verpakt als nieuws of een satire op de hype???

Ik vrees het eerste...

laaglanders

Avatar

Waarom zou je de eerste 20min van een film willen zien terwijl de rest pas in december komt :S wil wel de trailer zien maar niet de eerste 20min nee dan wil ik hem ook gelijk helemaal zien toch

skullsplitter

Avatar

Het verhaal is ouderwets flinterdun maar wordt waarschijnlijk wel goed overgebracht door Cameron.

debart

Avatar

Nice..k hd hier een hele flame staan.
maar t is gewoon gratis!

Wessel

Avatar

Ik doe ook even lekker mee met kansloos quoten.

FT "James Cameron heeft met een budget van bijna 300 miljoen niet alleen de duurste film maar ook de beste film ooit gemaakt."

Natuurlijk, want hoe hoger het budget, hoe beter de film! Kijk maar naar Salvation of Revenge of the Fallen. Pareltjes! Klassiekers! Bijna cult gewoon!

FT "Gelukkig is het niet in elke gewone bioscoop te zien maar alleen in de 3D-zaal van Utopolis Almere en de CineMec in Ede."

Alleen in Almere en Ede? We boffen toch maar.

Schrijven er tegenwoordig alleen autisten voor FilmTotaal?

Matros15

Avatar

Jongens! waarom doen jullie er zo moeilijk over? Beste film of niet, we trekken zelf een conclusie uit na het bekijken van de film. SHITtttT soms gaan jullie er helemaal op in die nieuws berichten, Alsof jullie leven er vanaf hangt. Ik heb zelf ook een kaartje gereserveerd niet special voor de film maar voor 3D effecten want ik heb dat nooit meegemaakt. EVEN CHECKEN

timdekw

Avatar

Matros15 "Jongens! waarom doen jullie er zo moeilijk over? Beste film of niet, we trekken zelf een conclusie uit na het bekijken van de film. SHITtttT soms gaan jullie er helemaal op in die nieuws berichten, Alsof jullie leven er vanaf hangt."


Ik ben het geheel met je eens, het lijkt wel alsof er op ieder nieuwsbericht wel iets te zeiken valt. "Daar" word ik een beetje moe van niet van de nieuwsberichten.

Maar even on-topic. Ik heb, omdat ik de nieuwsbrief van Fox krijg al twee uitnodigingen van de voorvertoning ontvangen, maar ik vind het een eind rijden voor een voorvertoning. En bovendien zou ik het erg vervelend vinden dat als ik straks de film in zijn geheel ga kijken in de bios ik van een groot gedeelte al weet wat er komen gaat.
Ik ben wel benieuwd naar de film, maar ga ook niet mee met de hype en zie wel of het iets wordt.

reliablerico

Avatar

Aan de hand van een aantal reacties denk ik dat sommige mensen te snel het artikel gelezen hebben. Dat hij zegt dat dit de beste en duurste film is slaat terug op de voorgaande quotes en lijkt in mijn ogen geen persoonlijke mening.

Remco

Avatar

de anomalie "Bij dit soort berichten krijg ik altijd een soort plaatsvervangende schaamte: narcistische perfectionisten als Cameron die hun eigen plaats aan de top proberen te overtreffen en daarbij bedragen spenderen waarmee je een armlastig land in één keer uit de armoede kan helpen. En dat alles voor twee uur film en het ego van één man.
‘De beste film’? Dat blijft natuurlijk een kwestie van smaak (er zijn hele volksstammen die niet van dit genre houden), maar met zo’n bedrag kan je uiteraard de beste mensen en apparatuur inzetten om een rolprent te maken die zijn weerga niet kent.
Oké, het is een menselijke eigenschap om grenzen te verleggen, maar je moet ook eens kunnen zeggen: “Nu is het mooi geweest” (nietwaar, meneer Lucas?). Of om met de onsterfelijke Dirty Harry te spreken: “A man’s gotta know his limitations.”"


Ben ik het niet mee eens Cameron is gewoon grensverleggend en als een studio daar geld voor over heeft is het toch alleen maar goed ?
Dan kun je ook zeggen we pompen jaarlijks miljarden in allerlei vluchtelingsprojecten maar voor alsnog zijn ze overal aan het vechten of worden er wapens van gekocht.
Ik vind het trouwens ook niet echt handig eerst 20 minuten te zien van een film zonder context en dan later in december de hele film.

The Scratcher

Avatar

laaglanders "waarom zou je de eerste 20min van een film willen zien terwijl de rest pas in december komt :S wil wel de trailer zien maar niet de eerste 20min nee dan wil ik hem ook gelijk helemaal zien toch"


Vraag me ook af wat het nut is om de eerste 20 min van een film in een bios te gaan zien? Wordt dit een nieuwe trend? Lijkt me nou echt geen ruk aan...

setheelen

Avatar

@ YankeeWaRRiaH: hoe is het in godsnaam mogelijk dat jij al een kaartje op zak hebt voor de preview in METROPOLIS ANTWERPEN terwijl het niet mogelijk is om deze te kopen en je pas vanaf maandag gecontacteerd kan worden of je een ticket gewonnen hebt voor deze exclusieve preview.. Explanation? tss..

Edwin2805

Avatar

"werd er al een preview gehouden voor mensen uit de film-en entertainmentindustrie en die waren extreem positief. Quotes als "You will NOT believe the detail" en "Amazing visuals unlike any before"

Ik ben één van die mensen..en er is geen van woord gelogen. nog nooit heb ik zo mooie special effects gezien. en het 3D effect was ongelooflijk goed. Die avond tijdens de presentatie van James Cameron himself was ik echt getuige van een kompleet nieuwe film ervaring. de 20 Min zijn van diverse takes uit de film die je een goede indruk geven wat je te wachten staat als de film december uitkomt.
Naam mijn mening gaat deze film groter worden dan titanic.

MarPesz

Avatar

Edwin, wat gaaf!
Ik heb kaartje voor volgende week vrijdag in Almere, en ben heeeel benieuwd na jouw stukje!

Thanx!

Remco

Avatar

Edwin2805 ""werd er al een preview gehouden voor mensen uit de film-en entertainmentindustrie en die waren extreem positief. Quotes als "You will NOT believe the detail" en "Amazing visuals unlike any before"

Ik ben één van die mensen..en er is geen van woord gelogen. nog nooit heb ik zo mooie special effects gezien. en het 3D effect was ongelooflijk goed. Die avond tijdens de presentatie van James Cameron himself was ik echt getuige van een kompleet nieuwe film ervaring. de 20 Min zijn van diverse takes uit de film die je een goede indruk geven wat je te wachten staat als de film december uitkomt.
Naam mijn mening gaat deze film groter worden dan titanic."


Klinkt goed T+). Het mooiste vind ik eigenlijk dat er weer eens wat unieks komt en eigenlijk zou ieder beetje film fan dat toe moeten juichen. Het lijkt me immers niet dat we weer op de volgende remake of reboot zitten te wachten.

Spijker

Avatar

de anomalie "Bij dit soort berichten krijg ik altijd een soort plaatsvervangende schaamte: narcistische perfectionisten als Cameron die hun eigen plaats aan de top proberen te overtreffen en daarbij bedragen spenderen waarmee je een armlastig land in één keer uit de armoede kan helpen. En dat alles voor twee uur film en het ego van één man."


Hoogstwaarschijnlijk werk je daar als "filmliefheeber" zelf ook rustig aan mee? Of ga je nooit naar zulke films in de bios.

proMEtheeUS

Avatar

Als er geen kaarten meer zijn voor de vertoning in de CineMec... Ik heb twee kaartjes extra! Laat iets weten.

NieuwsFilm

meest populair