Algemeen

Eerste officiële Avatar foto

En nog een kleine 5 dagen wachten op de eerste trailer.

door FilmTotaal op 15.08.2009 om 11:06 in Algemeen
Ondanks dat een aantal van jullie schijnen te denken dat we bij James Cameron op de loonlijst staan om Avatar eens flink te hypen, is het tegendeel eerder waar. Grote filmmaatschappijen spenderen hun advertentiebudgetten liever ergens anders dan op FT (jammer genoeg) met als argument dat we toch al veel gratis publiciteit voor ze genereren. Artikelen over Avatar zijn dus geheel voor eigen rekening met als achterliggende gedachte "dit kan iets heel bijzonders gaan worden".

Gaan we nu weer snel verder met hypen. Hieronder de eerste officiële foto van Avatar. Mocht je niet kunnen wachten op de Nederlandse release (17 december) surf dan naar AvatarMovie.nl en reserveer gratis kaarten voor de eerste 20 minuten van dit Sci-Fi avontuur.

Dan ook nog nieuws over de aankomende trailer. Apple heeft op haar site een countdown klok geplaatst die aangeeft dat we over een kleine 5 dagen de eerste bewegende beelden mogen gaan beoordelen (een dag eerder dus).

(klik voor een uitvergroting)


18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Aziez

Avatar

Tja, om nou te zeggen dat ik onder de indruk ben van deze foto... nee...
Het is niet zo dat ik stunted ben door hoe realistisch het allemaal wel niet is...

Maar goed, zal wel aan mij liggen.

Jesse99

Avatar

' Artikelen over Avatar zijn dus geheel voor eigen rekening met als achterliggende gedachte "dit kan iets heel bijzonders gaan worden".'

Lijkt me een mooi uitgangspunt.

Aardige foto trouwens.

El_Mariachi

Avatar

Dat jullie bij Cameron op de loonlijst staan lijkt me niet, nee. Maar bij die twee voorvertonende bioscopen? Mwoah, dat zou ik niet één-twee-drie uitsluiten.

Foto ziet er goed uit. De menselijke oogt wel een beetje vreemd. Alsof hij zelf ook uit de computer komt. Nou ja, we gaan het zien.

Tako

Avatar

El_Mariachi "Dat jullie bij Cameron op de loonlijst staan lijkt me niet, nee. Maar bij die twee voorvertonende bioscopen? Mwoah, dat zou ik niet één-twee-drie uitsluiten."

Neu, ook niet.

Capone

Avatar

Ongelooflijk, wat een details!

HertogJan

Avatar

Ze staan wel bij Pathé op de loonlijst, gezien die irritante nieuwtjes over de geheugentest :P. Maar goed, vind het tot nu toe niets schokkends. CGI doet me echt helemaal niets, het gaat me er om dat het goed in de film verwerkt zit. CGI is een middel, geen doel, dus dan kan Avatar nog zo'n realistische CGI hebben, het gaat me erom dat de rest goed in elkaar steekt. En daar hebben we op het moment nog geen flauw idee van, het verhaal is nu niet echt baanbrekend natuurlijk.
Overigens heb ik het idee dat er na de wél levensechte dino's in Jurassic Park (16 jaar geleden!) nog steeds veel te veel nep-CGI in films wordt gepropt, en het met die vooruitgang dus tegenvalt.

Keyser Söze

Avatar

Je zou dus ook kunnen zeggen dat grote filmmaatschappijen hun advertentiebudget besteden aan andere sites, en jullie dit gratis klakkeloos overnemen voor hun ;)

skullsplitter

Avatar

Ben benieuwd of dit net zo tijdloos gaat worden als Aliens, The Abyss of Terminator...

Tako

Avatar

Keyser Söze "Je zou dus ook kunnen zeggen dat grote filmmaatschappijen hun advertentiebudget besteden aan andere sites, en jullie dit gratis klakkeloos overnemen voor hun ;)"

Geloof me, we hebben al heel wat geprobeerd. Stoppen met het filmnieuws als methode zullen jullie ons waarschijnlijk niet in dank afnemen... Smiley face

ThaMan

Avatar

Kzit er niet op te wachten, ben dan ook geen Avatar fan... ken er eigenlijk ook weinig of niks van

shellghost

Avatar

ThaMan "Kzit er niet op te wachten, ben dan ook geen Avatar fan... ken er eigenlijk ook weinig of niks van"


Waarom post je dan hier?

Ik kan niet wachten op de trailer of op de film zelf. Smiley face

Weddy Jazza

Avatar

Eigelijk zou je geen trailer meer moeten gaan kijken en je lekker laten overdonderen door een film, maar voormij is dat toch heeeeel moeilijk gebleken.

:p

Keyser Söze

Avatar

Tako "Geloof me, we hebben al heel wat geprobeerd. Stoppen met het filmnieuws als methode zullen jullie ons waarschijnlijk niet in dank afnemen... Smiley face"

Wij lepelen het dan ook op onze beurt weer allemaal maar al te graag gratis op. Smiley face

Remco

Avatar

Beetje onzin om aan de hand van 1 foto'tje gelijk een hele beoordeling over de algehele CG van deze film te hebben. Ik heb echt zoiets van we zien het wel ik heb er wel vertrouwen in en ben benieuwd naar de trailer......

Bodhishatva

Avatar

Je kan een film niet beoordelen op 1 foto!
Lijkt mij een super baanbrekende film en straks als die trailer
verschijnt is ineens iedereen positief!

jammer altijd dat mensen van het negatieve uitgaan

TheGodfather

Avatar

Bodhishatva "Je kan een film niet beoordelen op 1 foto!
Lijkt mij een super baanbrekende film en straks als die trailer
verschijnt is ineens iedereen positief!

jammer altijd dat mensen van het negatieve uitgaan"

Helemaal mee eens. Het stuk dat deze maand in Empire klinkt heel erg veel belovend. Ik kan hier dan ook erg naar uit. Benieuwd naar de trailer!

e-man

Avatar

FILMTOTAAL "Grote filmmaatschappijen spenderen hun advertentiebudgetten liever ergens anders dan op FT (jammer genoeg) met als argument dat we toch al veel gratis publiciteit voor ze genereren."


Is dat niet exact de reden dat filmbladen als FilmValley en Scrien uiteindelijk hebben moeten stoppen en een blad als Preview steeds minder verschijnt? Ik snap die redenatie van de filmmaatschappijen niet zo. Tuurlijk leveren jullie gratis publiciteit, maar een platform dat publiciteit genereert moet ook gesteund worden als je het mij vraagt. Anders heb je op termijn geen platform meer...

NieuwsFilm