Algemeen

Teaser trailer Avatar breekt record

Best bekeken trailer ooit op Apple met 4 miljoen hits.

door Jeffrey op 24.08.2009 om 11:47 in Algemeen
20th Century Fox heeft bekendgemaakt dat de teaser trailer van Avatar, de fel gehypete nieuwe film van James Cameron, het record van de best bekeken trailer ooit heeft verbroken. De clip werd op de dag van de release (afgelopen donderdag) 4 miljoen keer bekeken op de iTunes Movies Trailer-pagina van Apple. Het vorige record stond op 1,7 miljoen hits.

Een dag later, Avatar Day gedoopt, werden wereldwijd speciale bioscoopvertoningen georganiseerd waarin het publiek 20 minuten lang exclusieve beelden in 3D voorgeschoteld kreeg. Als toemaatje werden die dag ook 3D-posters, de trailer van het videospel en het ontwerp van de actiepoppen vrijgegeven.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

AGsleepy

Avatar

Wow, maar wat verwacht je na al die ''WOOT BEST MOVIE EVER'' dat Cameron steeds deed.

stefanvh

Avatar

AGsleepy "Wow, maar wat verwacht je na al die ''WOOT BEST MOVIE EVER'' dat Cameron steeds deed."


......wut?

skullsplitter

Avatar

stefanvh "......wut?"


Avatar wordt vanaf het begin van ontwikkeling al omschreven als de messias van de moderne film, een die qua film maken net zo'n impact zou hebben als de Star Wars serie in 1977.

setheelen

Avatar

Ik heb mijn tickets al voor de Belgische première op 16/12 in Metropolis Antwerpen Smiley face

Matros15

Avatar

AVATAR, BAVATAR, CAVATAR, DAVATAR,WHATEVERRRR!!!!

LMF

Avatar

Hoe meer deze film gehypet wordt, hoe slechter mijn voorgevoelens worden. Ze mogen gerust lof uitroepen over hun eigen film om volk te trekken, maar als ze nu al bepaalde dagen de naam van hun film toekennen omdat ze op die dag *kuch*geldklopperij*kuch* 20 minuten laten zien in een beperkt aantal zalen, dan begint er toch wel een ferm luchtje van dikkenekkerij aan te zitten.

Laat het publiek maar beslissen na de VOLLEDIGE film gezien te hebben! Tot nu toe hoor en zie ik goeie dingen i.v.m. het visuele, maar ik heb nog nergens een bewijs gezien dat de prent ook onderhouden wordt door een goed verhaal of uitstekende vertolkingen. Want zijn dat ook geen kritieke/onmisbare onderdelen van een Film?

Remco

Avatar

setheelen "Ik heb mijn tickets al voor de Belgische première op 16/12 in Metropolis Antwerpen Smiley face"


Cool ! T+) Metropolis is echt een vette bioscoop en volgens mij hebben ze ook Digital 3D. Zit er zelf ook aan te denken hem daar te gaan zien afhankelijk of tie ook in een grote zaal draait maar dat kan je helaas van tevoren niet zien :(

setheelen

Avatar

Remco "Cool ! T+) Metropolis is echt een vette bioscoop en volgens mij hebben ze ook Digital 3D. Zit er zelf ook aan te denken hem daar te gaan zien afhankelijk of tie ook in een grote zaal draait maar dat kan je helaas van tevoren niet zien :("


Aangezien ik zelf in Metropolis heb gewerkt weet ik welke zalen er 3D draaien en welke niet. Avatar zal op woensdag 16/12 (het eerste land, samen met Frankrijk die deze film release - 2 dagen voor USA) in zaal 11 gedraaid worden, dit is geen grote zaal aangezien er 3 3D zalen zijn.. En idd Metropolis beschikt over Digital 3D sinds oktober 2007 (toen Beowulf uitkwam)..

NieuwsFilm

meest populair