Judd Apatow over Anchorman 2

De makers zouden graag een vervolg maken met een 75 jaar oude Ron Burgundy...

Tijdens een gesprek met 'king of comedy' Judd Apatow, heeft Empire nagevraagd hoe het gaat met het langverwachte vervolg op Anchorman: The Legend of Ron Burgundy. Will Ferrell, die het titelpersonage speelde, praat er al een tijdje openlijk over om samen met regisseur Adam McKay een vervolg te maken. Hier is tot nu toe echter nog niets concreets uit ontstaan.

Apatow, die het origineel in 2004 produceerde, heeft het volgende te zeggen over een eventueel vervolg: "Will en Adam zijn momeneel bezig met een andere film, de politiekomedie The Other Guys. Maar de kans op een Anchorman vervolg is nu wel groter dan een tijdje terug, toen er nog helemaal niet over gepraat werd."

"Toen we Anchorman maakten, hadden Will en Adam al talloze ideeën voor een sequel. Ze hadden constant lol om de meest belachelijke concepten. Het mooie is dat Will Ron Burgundy kan spelen, ongeacht hoe oud hij is. Nieuwslezers houden hun baan vaak tot ze 75 jaar oud zijn. Het lijkt ons geweldig om het nieuwsteam in Anchorman 2 ook bejaard te laten zijn."



NieuwsFilm

meest populair