Guy Ritchie regisseert DC Comics' Lobo

Lobo behaalde onder andere faam als alien, huurling en motorrijder...

Guy Ritchie (Sherlock Holmes, Snatch) zal een live-action verfilming van de DC Comics reeks Lobo gaan regisseren. Joel Silver, Akiva Goldsman en Andrew Rona dragen hun steentje bij als producers.

Het personage verscheen voor het eerst in juni 1983. Hij werd bedacht door Roger Slifer en Keith Giffen. Lobo was een alien die door het leven ging als een huurling. Later werd hij een anti-held motorrijder in de jaren '90. Variety geeft een beschrijving van de film, waaruit is op te maken dat de makers zich zullen gaan richten op latere incarnatie van Lobo: “a seven-foot tall, blue-skinned, indestructible and heavily muscled anti-hero who drives a pimped out motorcycle, lands on Earth in search of four fugitives who are bent on wreaking havoc.” Verder is bekend dat Lobo samen zal gaan werken met een tienermeisje om de wezens te stoppen.

Het script werd geschreven door Angel Dean Lopez. Don Payne en Jerrold E. Brown herschreven dit vervolgens. Warner Bros hoopt begin volgend jaar aan de slag te kunnen met het project.

NieuwsFilm

meest populair