Algemeen

Rambo 5 wordt sciencefictionfilm

Sly vertelt hoe het verhaal écht in elkaar zit (+ extra concept poster).

door Jeffrey op 05.09.2009 om 13:27 in Algemeen
Afgelopen maandag kwamen we met het nieuws dat Image/Millennium officieel het licht op groen heeft gezet voor Rambo 5. Volgens Variety zou Rambo in de nieuwe film jacht maken op drugsbaronnen en mensensmokkelaars die een meisje hebben ontvoerd naar het grensgebied tussen de VS en Mexico.

Maar in een interview met AICN zegt Sylvester Stallone nu dat het verhaal helemaal anders in elkaar zit. Rambo V: The Savage Hunt (huidige werktitel) verhaalt over een geheime, experimentele Amerikaanse legerbasis waar rekruten worden opgeleid tot briljante, instinctieve moordsoldaten. Maar wanneer de zaken uit de hand lopen, wordt Rambo met een team geheime agenten naar de basis gestuurd om er de chemisch verwekte creaturen uit de roeien.

De concept poster:
10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Cujo

Avatar

Volgens mij houden ze de heren journalisten hier voor het lapje, althans ik hoop het maar want dit klinkt echt te belachelijk voor woorden. Zo niet dan doet dit echt afbreuk aan de hele Rambo legende wat mij betreft.

Saldiac

Avatar

Rambo vs. Predator?

Marielle88

Avatar

En dan krijg je Rambo 6,7,8,9,10 etc.
Hou toch eens op met die Rambo en Rocky films. We-weten-het-nu-wel-een-keer!

Mark

Avatar

Rambo 5 bestaat al, alleen heet ie Farcry }:

Swordfish

Avatar

Tuuuurlijk...dit nieuwsbericht komt zeer geloofwaardig over...NIET DUS.!!!

Steve Harwin

Avatar

Cujo "VZo niet dan doet dit echt afbreuk aan de hele Rambo legende wat mij betreft."

Rambo-legende? :?

AGsleepy

Avatar

Steve Harwin "Rambo-legende? :?"


Hij bedoelt waarschijnlijk ''De legendarische rambo''

Tsjeard

Avatar

Hmm... klinkt een beetje als Far Cry [edit] was al opgemerkt zag ik te laat[/edit]. Hopelijk wordt-ie dan wel beter dan die film. Ik gok toch op de Variety-versie.

Keyser Söze

Avatar

Dit lijk me inderdaad ook (hopelijk) onzin, en die concept art is in mijn opzicht ook een of ander Paint-werkje uit de kleuterklas.

American_PsychoX

Avatar

Ik zou het wel grappig vinden, Sly in een strijd op leven en dood tegen aliens of androids, maar liever buiten de Rambo-reeks dan. De voorgaande Rambo-films zullen belachelijk gemaakt worden door dit nieuwe concept. En hoewel ik elke nieuwe film van Sly met open armen ontvang, zou ik toch vrede gehad hebben met Rambo 4 als afsluiting van de reeks. Het einde was mooi, Rambo eindelijk thuis, na al die jaren rondzwerven op plaatsen waar hij een vreemde was. Maar ja, Sly is gewoon de master, mijn jeugdidool, nu nog steeds eigenlijk, hahahaha. Dus Rambo 5, ik wacht!!

NieuwsFilm

meest populair