Del Toro heeft groot nieuws!

...en het gaat niet over The Hobbit.

Hoewel het aannemelijk is dat het merendeel van Guillermo del Toro’s tijd op dit moment opgaat aan het verfilmen van The Hobbit, lijkt het er toch op dat de man nog genoeg tijd overheeft voor een project erbij. Zo postte hij gisteren in een officieel statement op het One Ring forum dat hij groot nieuws voor ons heeft. Hieronder volgt het originele bericht.

In a few days there will be a BIG announcement (big for me, at least) that is not-Hobbit related. BEFORE anyone starts wondering the usual “how does he have time?, Is this detracting form The Hobbit?” etc It is a project that started over 2 years ago, before The Hobbit and will render fruits in the mid-term, not intruding on my Hobbit duties. Rest assured. The key letter is “D”

Welk project in kwestie precies bedoeld wordt is dus nog onduidelijk. Het weerhield filmwebsite /FILM er echter niet van om alvast wat te gaan speculeren over de verschillende films die Del Toro op het oog zou kunnen hebben.

Om te beginnen zou het kunnen dat Guillermo het hier over de film Deadman heeft, waar hij ook de producent van is. Vooral de hint over het meer dan 2 jaar oud zijn van het project zou kunnen kloppen, aangezien volgens /FILM reeds in 2006 de eerste berichten hierover naar buiten begonnen te komen.

De tweede mogelijkheid bestaat uit een verfilming van Dan Simmon’s boek Drood. Het boek vertelt het verhaal van de auteur Wilkie Collins die zich geconfronteerd ziet met een mysterieuze moord en naar de onderwereld moet reizen om achter de waarheid te komen. Het boek kwam echter pas dit jaar uit, dus naar alle waarschijnlijkheid heeft het niks met Del Toro’s nieuwtje te maken.

De derde mogelijkheid zou volgens /FILM bestaan uit wederom een superhelden-verfilming. Deze keer van het Marvel karakter Dr. Strange. In 2008 sprak Del Toro al met Empire Magazine over zijn eventuele plannen voor een film in samenwerking met stripboek-schrijver Neil Gaiman

Wellicht dat één van deze drie geruchten daadwerkelijk het grote nieuws gaat worden waar Guillermo het over heeft, of misschien is het iets geheel anders? Naar alle waarschijnlijkheid zullen we het over enkele dagen te weten gaan komen.



NieuwsFilm

meest populair