TV tips voor komende week

Welke films mag je komende week absoluut niet missen.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht.

Bekijk de afbeelding

Scarface (1983)

Zaterdag 19 september om 21:50 op RTL7

Tony Montana, een jonge Cubaan, vlucht met zijn vriend Manny Ray naar Miami. Daar aangekomen ontsnapt hij uit het vluchtelingenkamp, en wordt daarna geconfronteerd met de harde werkelijkheid waarin vluchtelingen zich alleen staande kunnen houden met misdaad. Hij maakt kennis met de wereld van de cocaïnesmokkel en weet zich in deze keiharde wereld op te werken tot de baas van een reusachtige imperium.
Bekijk de afbeelding

Bloody Sunday (2002)

Zondag 20 september om 22:30 op RTL 8

In 1972 werden in Londonderry tijdens een geweldloze mars voor gelijke rechten tussen katholieken en protestanten dertien burgers neergeschoten door het Britse leger. De gebeurtenis vormt het begin van de burgeroorlog in Noord-Ierland.
Bekijk de afbeelding

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006)

Maandag 21 september om 20:30 op SBS6

De bruiloft van Will Turner en Elizabeth Swann wordt afgelast als beiden gearresteerd worden voor het helpen ontsnappen van Jack Sparrow. Will krijgt de kans zichzelf en zijn verloofde te redden van de strop, door het kompas dat Jack bij zich heeft te overhandigen aan de nieuwe Heer van Port Royal. Jack is ondertussen doodsbang voor Davy Jones, bij wie hij een schuld heeft staan. Jack's ziel wordt opgeëist door Davy Jones, als Jack de sleutel van een dodemanskist met daarin het hart van Davy Jones niet weet te bemachtigen. Maar Jack is niet de enige die belang heeft bij het vinden van de kist...
Bekijk de afbeelding

American History X (1998)

Dinsdag 22 september om 22:55 op Veronica
Regie: Tony Kaye

Danny Vinyard wordt beïnvloedt door z'n oudere broer, de skinhead Derek. Dereks haat tegen andere rassen komt voort uit de moord op zijn vader. Hij belandt zelf ook in de gevangenis wegens moord en komt er achter dat hij door zijn eigen bende verraden is. Dan besluit Derek een aantal mensen, waaronder z'n broertje, een lesje te leren
Bekijk de afbeelding

Cold Mountain (2003)

Woensdag 23 september om 21:15 op Canvas

Wanneer de Zuiderlijke soldaat Inman tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog gewond raakt, besluit hij te deserteren en aan een gevaarlijke reis te beginnen naar zijn geboortedorp. Hij hoopt hier herenigd te worden met zijn liefje Ada, die alles op alles moet zetten om te overleven in deze zware tijden. Ze krijgt hulp van Ruby, die Ada helpt bij het runnen van haar boerderij.
Bekijk de afbeelding

Dangerous Beauty (1998)

Donderdag 24 september om 20:30 op RTL 8

Veronica Franco wordt verliefd op Marco Venier. Maar Marco komt van goeden huize en zijn familie is tegen het huwelijk met de onvermogende Veronica
Bekijk de afbeelding

The Perfect Storm (2000)

Vrijdag 25 september om 23:45 op SBS6

Een groep vissers gaat in het naseizoen nog een laatste poging wagen om een goede vangst binnen te halen. Ze vangen veel, maar op zee komen ze in een zware storm terecht waaruit ontsnappen onmogelijk lijkt.



NieuwsFilm

meest populair