Algemeen

Nieuwe website Avatar + beeldmateriaal

Ontdek de wereld van Pandora met Avatar's nieuwe viral.

door Julian op 21.09.2009 om 18:25 in Algemeen
Om de alsmaar groeiende Avatar hype nog meer aan te wakkeren heeft Fox (in samenwerking met Coca-Cola) vandaag AVTR.com online geplaatst, een viral website die zichzelf beschrijft als "your daily source of information about the Resource Development Administration's AVTR program."

Wanneer je de website opent wordt je begroet door niemand minder dan Kolonel Quartich, die nogmaals onderstreept hoe gevaarlijk de wereld van Pandora is en dat we ons schrap moeten zetten.

De site zelf bevat tot nu toe slechts wat concept art, enkele logboek entries en uiteraard een twitter en Facebook link. Maar als het goed is kunnen we binnenkort ook meer video's en interessante interviews gaan verwachten.

Voor degenen die niet genoeg kunnen krijgen van alles Avatar, Panasonic heeft onlangs een spotje uitgebracht waarin een heel klein beetje nieuw beeldmateriaal te zien valt. Je kan de clip hieronder bekijken.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Keyser Söze

Avatar

"Voor degenen die niet genoeg kunnen krijgen van alles Avatar"

Ik moet bekennen dat ik nu al Avatar-moe ben, kan dat blauwe mannetje niet meer aanzien

Mark

Avatar

afbeelding
Deze still had ik ook nog niet eerder gezien. Hopelijk komen we er wel achter hoe hij aan die littekens komt en niet zoals bij IB dat ze het er niet over hebben. Zie btw zo snel niet wat er nieuw is van die beelden... dat Jake en hoeheetze elkaar bijna opeten misschien.

BdeB

Avatar

Ach, ik heb de trailer gezien ennnnn eerlijk gezegd ben ik er toch wel heel benieuwd naar.. zag er erg goed uit..

NieuwsFilm

meest populair