VENOM script is af

Sony wil de film snel gaan uitbrengen.

Na het zeer matig ontvangen Spiderman 3, onthulde Sony dat er een VENOM spin-off film zou komen om de franchise weer nieuw leven in te blazen. Een interessante keuze, aangezien veel mensen juist het Venom karakter aanwezen als één van de hoofdoorzaken van het falen van Spiderman 3.

Het Venom karakter blijft echter een fan-favoriet en het ziet er naar uit dat het script in ieder geval al klaar ligt. De schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick, die ook net Zombieland hebben geschreven, zeggen namelijk twee voorlopige versies van het Venom script af te hebben en dat Sony nu aan het kijken is wanneer ze de film kunnen uitbrengen.

"two drafts of VENOM, and the studio has it, and they're pushing forward in whatever ways they push forward."

De studio zal proberen dit zo snel mogelijk te doen, omdat de Marvel/Disney deal betekent dat het Sony contract met Marvel weldra zal aflopen. De studio heeft er dus baat bij om nu nog zoveel mogelijk Marvel films te gaan maken. Of dit betekent dat een eventuele Venom film tegelijkertijd met Spiderman 4 zal uitkomen is nog onbekend.

We can't really talk about that, unfortunately. Basically, the studio and Marvel and the Arads are taking our drafts and going beyond and figuring out what's the next step." De spin-off zal in ieder geval niet vóór de vierde webslinger film uit gaan komen.

Voor de rest is er eigenlijk nog niets bekend, behalve dat Topher Grace niet zal terugkeren als Eddie Brock en dat de Symbiot zich nu waarschijnlijk aan een acteur met wat meer naamsbekendheid zal gaan koppelen.

Uiteraard zullen we jullie op de hoogte houden zodra er meer over deze film bekend wordt gemaakt. De vierde Spiderman film staat vooralsnog gepland voor 2010-2011. De Venom spin-off moet nog een datum krijgen.



NieuwsFilm

meest populair