TV-filmtips voor komende week

"My father made him an offer he couldn't refuse."

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht.

Bekijk de afbeelding

The Godfather (1972)

Zaterdag 3 oktober om 00:15 op SBS6

Vito Corleone staat aan het hoofd van een machtige maffiafamilie, en houdt zich bezig met allerlei duistere zaken zonder dat hij zelf op de voorgrond treedt. De jongste zoon van Vito, Michael, bemoeit zich niet veel met de familiezaken, totdat er een aanslag wordt gepleegd op zijn vader. De clan dreigt ten onder te gaan in het geweld en Michael besluit de moordaanslag te wreken.
Bekijk de afbeelding

The Ladykillers (1955)

Zondag 4 oktober om 14:05 op Eén

Een dievenbende is bezig met het plannen van hun volgende klus. Ze huren woonruimte bij een oud, lastig vrouwtje dat denkt dat ze musici zijn. Wanneer de bende Mrs. Wilberforce wil vermoorden, stapelt het ene probleem zich op het andere.
Bekijk de afbeelding

The Italian Job (2003)

Maandag 5 oktober om 20:30 op SBS6

Een groep dieven onder leiding van beroepscrimineel Charlie Croker, creëert de grootste verkeerschaos in de geschiedenis van Los Angeles. Hierdoor hopen ze tijd te hebben om een grote hoeveelheid goud te stelen, en vervolgens te kunnen ontsnappen in hun Mini Coopers.
Bekijk de afbeelding

Spider-Man (2002)

Dinsdag 6 oktober om 20:30 op Veronica
Regie: Sam Raimi

Peter Parker leidt een onopvallend studentenleventje in New York. Hij is verliefd op de mooie Mary Jane Watson, maar als onpopulaire jongen maakt hij geen schijn van kans. Als hij tijdens een excursie wordt hij gebeten door een genetisch gemanipuleerde spin, ontdekt Peter hij dat hij buitengewone krachten heeft gekregen.
Bekijk de afbeelding

RoboCop (1987)

Woensdag 7 oktober om 22:15 op RTL7

Het Detroit van de toekomst wordt geregeerd door de misdaad en er is één groot bedrijf dat de dienst uit maakt. Ze hebben een politie-robot ontwikkeld, maar deze ontwikkelt gewelddadige kanten. Het bedrijf ziet kans om weer in een positief daglicht te komen als agent Murphy wordt neergeschoten door een straatbende. Zijn lichaam wordt gereconstrueerd in een metalen huls en ze noemen hem RoboCop. Hij wordt ingezet in de strijd tegen de superslechterik Boddicker.
Bekijk de afbeelding

Die Hard (1988)

Donderdag 8 oktober om 20:30 op RTL7

Politieagent John McClane vliegt op kerstavond naar Los Angeles om zijn vrouw, van wie hij langzamerhand vervreemd is geraakt, te vergezellen tijdens een kerstborrel op haar werk. De Kerstsfeer wordt bruut verstoord als een internationale bende terroristen het bedrijf overvalt en de aanwezigen gijzelt. Aan de eenzame McClane de taak zijn vrouw en haar collega's te redden van een wisse dood.
Bekijk de afbeelding

1408 (2007)

Vrijdag 9 oktober om 20:30 op RTL5

Mike Enslin is een niet al te succesvolle schrijver van boeken over bovennatuurlijke fenomenen. Als research voor zijn nieuwe boek gaat hij op zoek naar de beruchte kamer 1408 in een New Yorks hotel. Vastbesloten te bewijzen dat de verhalen rondom de kamer een mythe zijn, schrijft hij zich in als gast, ondanks waarschuwingen van Mr. Olin, de hotel-eigenaar.



NieuwsFilm

meest populair