Video

Eerste The Messenger trailer

Aangrijpende trailer van hooggewaardeerd drama met Woody Harrelson en Ben Foster.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 07.10.2009 om 00:19 in Video
In de film The Messenger spelen Woody Harrelson en Ben Foster twee Amerikaanse militairen die de familieleden informeren over het overlijden van hun zoon of dochter tijdens hun verblijf in het leger.

Hieronder zie je de eerste trailer. De film draait vanaf 30 oktober in de States. Een Nederlandse releasedatum is nog onbekend.


6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

::DFC::Nohands[NL]

Avatar

Tja, eingelijk nooit bij stil gestaan, maar deze heren hebben ook een zeer moeilijke baan om zo bij elke vader,moeder,kinderen,vrouw of man de boodschap te gaan brengen dat ze iemand verloren hebben.

Lijkt me een indrukwekkende film, en ik zie dat die Ben Foster mee speelt, daar gaan we nog veel van zien en horen hoop ik, dat is een goede acteur, ik vind hem supergoed in de serrie Six feet under en in de remake 3:10 to Yuma.

Groundhog

Avatar

Ik heb het al gevonden. Het is inderdaad een uitvoering van Amazing Grace. Gezongen door Willy Nelson. Thnx voor de hulp!

WoUtoMatiC

Avatar

Een uitvoering van Amazing Grace. Maar door wie...?

Groundhog

Avatar

Ziet er indrukwekkend uit.

Weet iemand hoe het nummer heet dat er onder is geplakt?