Wat wordt de nieuwe film van Danny Boyle?

De regisseur van Oscar-slokop Slumdog Millionaire vertelt het zelf.

Tijdens een vraag- en antwoordsessie met Digital Spy heeft regisseur Danny Boyle gezegd dat het nu min of meer duidelijk is wat zijn nieuwe film wordt. Hij bespreekt ook alle films waaraan zijn naam de laatste maanden - al dan niet terecht - verbonden werd.

De opvolger van Oscar-slokop Slumdog Millionaire wordt in elk geval niet de remake van My Fair Lady met Keira Knightley. Ook de Trainspotting-sequel Porno zit er niet meteen aan te komen. Het gerucht dat Boyle de nieuwe James Bond zou regisseren, veegt de regisseur resoluut van tafel.

28 Months Later en een terugkeer naar Bombay voor Maximum City ziet Boyle wel nog zitten, maar geen van beide films wordt zijn eerstvolgende project. Wat wordt het dan wel? "Ik kan er nog niet echt over spreken, omdat het contract nog niet getekend is en er juridisch nog één en ander moet geregeld worden. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, dus er waren problemen met de filmrechten. We zijn er bijna uit, en hopen in maart 2010 te kunnen starten met de opnames."

Volgens JoBlo gaat het gerucht dat het project in kwestie over Aron Ralston (foto) handelt, een bergbeklimmer die zijn eigen arm moest amputeren nadat hij 5 dagen vastzat onder een rots. Ryan Gosling zou in beeld zijn voor de hoofdrol.



NieuwsFilm

meest populair