Schrijvers Orci en Kurtzman keren niet terug voor Transformers 3

Wie neemt deze enorme taak nu op zich?

Roberto Orci heeft op het forum van de website van producer Bob Lively bevestigd, dat hij en Alex Kurtzman niet zullen terugkeren voor Transformers 3. Dit houdt in dat Ehren Kruger het script zal moeten gaan schrijven (met de nodige input van regisseur Michael Bay natuurlijk).

Een poster vroeg vervolgens om bevestiging, dat ‘Bob and Alex’ echt niet terug zullen keren, waarop Orci vervolgens reageerde met: “It’s true”. In maart had Orci al een keer laten vallen, dat hij en Kurtzman waarschijnlijk niet terug zouden keren: “Time for fresh blood! The main reason we would move on is because we risk getting stale and comfortable. If you only sing one song for too long, you miss the opportunity to sing news songs. We’ll see.” De naam die sindsdien in de lucht hing voor een Transformers 3 script was die van Ehren Kruger, die ook al meewerkte aan Transformers 2.

Het schijnt dat Kruger de verantwoordelijke is voor de humor in Transformers 2. Niet iedereen is even tevreden over deze inbreng, waaronder Orci. Hij haalt aan dat veel ouders hun kinderen niet meenamen naar Revenge of the Fallen vanwege de walgelijke humor: “Ik kan het ze niet kwalijk nemen.”

Inmiddels heeft Bay een verhaal in gedachten. Hij is inmiddels al begonnen aan de sequel, die in 2011 uit moet gaan komen.



NieuwsFilm

meest populair