Algemeen

Tweede trailer Avatar aangekondigd

Vanaf aanstaande vrijdag in de bioscoop te zien.

door Julian op 20.10.2009 om 18:18 in Algemeen
Voor wie nog steeds niet genoeg heeft van de alsmaar voortdurende hype omtrent Avatar, heeft 20th Century Fox vandaag bekend gemaakt dat de studio vanaf aanstande vrijdag een nieuwe Avatar trailer zal gaan vrijgeven die alleen in de bioscoop vertoond zal worden. Voor wie liever op de online versie wil wachten, die gaat pas de 29ste in premiere. Verwacht de trailer dan uiteraard ook op Filmtotaal.

Volgens Fox zal deze tweede trailer, die met 3 minuten en 30 seconden een stuk langer is dan de vorige, bovendien meer gaan onthullen over het verhaal, in tegenstelling tot de teaser-trailer die voornamelijk met de wereld van Pandora en enkele actie-scenes pronkte.

De gehele film zal naar verwachting vanaf 17 Dcember ook in Nederland te zien zijn.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

LMF

Avatar

Wel normaal dat er een nieuwe (laatste) trailer twee maanden voor première wordt uitgebracht, maar 3m30?? Dat is echt te lang.

stefanvh

Avatar

Kan nogal, zal ongetwijfeld veeels te veel spoilen!
Niet kijken dus, of iig, ik niet Smiley face

Kurtje79

Avatar

Mwa, ik heb andere titels gezien waar ik enthousiaster van bent. Ik bedoel, niet dat Avatar een flop wordt, maar het is zeker geen film waar ik halsreikend naar uitkijk.
Ik heb betere movies (trailers) zien voorbij komen.

timdekw

Avatar

Al dat gepraat over de meest gehypte film ooit is naar mijn mening niet van toepassing in Nederland. Ik weet uiteraard niet hoe het er overzees aan toe gaat, maar zodra ik met iemand over Avatar wil praten moet ik steeds weer uitleggen wat dat is.
Verder ben ik opzich wel benieuwd naar de film, ik hoop dat wat er gezegd wordt waar is, maar ben nog niet heel erg enthousiast. nog twee maanden wachten en we zullen het zien.

Legend

Avatar

Hype? Iemand?

Lord Voldemort

Avatar

Geef mij maar een tweede Avatar: The Last Airbender trailer in plaats van deze overhype.

RAVEN[NL]

Avatar

Avatar is een immens dure film die zichzelf alleen kan terugverdienen met een goed geoliede hypemachine. En die draait lekker..

benjamin

Avatar

Lord Voldemort "Geef mij maar een tweede Avatar: The Last Airbender trailer in plaats van deze overhype."


Volgend jaar komt er een 'Last Airbender'-film uit en die boeit mij anders ook niet echt. Maar voor de rest groot gelijk: dat ze voor nieuwe trailers een topic maken maar voor een aankondiging van een nieuwe trailer. Als die teaser er nu ook nog een beetje leuk uit zou zien, zou ik er misschien tegen kunnen maar nu..

conspiracyofone

Avatar

Ja gaat wel een beetje heel erg ver dat een trailer aangekondigd moet worden. Als je dat bij elke film moet gaan volhouden heb je een drukke site.

Legend

Avatar

conspiracyofone "ja gaat wel een beetje heel erg ver dat een trailer aangekondigd moet worden. Als je dat bij elke film moet gaan volhouden heb je een drukke site."


Eens, vind het nog al overbodig dat er een aankondiging van een trailer komt, die op zijn beurt weer een aankondiging is.

WoUtoMatiC

Avatar

20th Century Fox vandaag bekend gemaakt dat maandag bekend wordt gemaakt wanneer de nieuwe trailer van Avatar wordt bekend gemaakt. :Z

Aston

Avatar

Binnenkort wordt bekendgemaakt wanneer er bekend wordt gemaakt wanneer de aankondiging van de film aangekondigd gaat worden.:E

NieuwsFilm

meest populair