Video

Hoezo Avatar hype?

James Cameron over het hypen van Avatar en het publiek spreekt n.a.v. de preview van 20 minuten op Avatar Day.

door Bram de Groot op 22.10.2009 om 13:10 in Video
Hieronder zie je twee video's over Avatar. In de eerste gaat James Cameron in op de hype die gecreëerd is rond de immense dure 3-D film. De productiekosten worden geschat rond de $300 tot $400 miljoen. Daarna zie je video van mensen die een reactie geven op de Avatar Day preview van 20 minuten enkele weken geleden.

Cameron is jarenlang bezig geweest met de Avatar en beweert dat het filmlandschap na de 3-D film niet meer hetzelfde zal zijn. James Cameron over de hype:

De fans over de preview van 20 minuten op Avatar Day:14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Kurtje79

Avatar

conspiracyofone "Begin een beetje Avatar moe te worden."


Volkomen met je eens!

spacey

Avatar

Ik weet niet wat het is, maar Amerikanen kunnen mij nooit overtuigen. Als ik deze reacties zie dan kruipen de rillingen over mijn lichaam :r

Spijker

Avatar

Ach het is toch net als bij films zelf? Als je ze niet wilt zien kijk je ze toch niet? En als je moe wordt van nieuws lees je het toch niet?

Jeeh

Avatar

Kan niet wachten op de film Smiley face

Laat die 2e trailer maar snel komen!

conspiracyofone

Avatar

Spijker "Ach het is toch net als bij films zelf? Als je ze niet wilt zien kijk je ze toch niet? En als je moe wordt van nieuws lees je het toch niet?"


Ik heb het ook niet gelezen Smiley face

Lord Voldemort

Avatar

conspiracyofone "Begin een beetje Avatar moe te worden."


Een beetje maar?
Bij elk nieuwsitem over Avatar word ik misselijker.

Jim

Avatar

Lord Voldemort "Een beetje maar?
Bij elk nieuwsitem over Avatar word ik misselijker."


Pfff. Als je er zo moe van wordt kijk je toch gewoon niet? Eerlijk gezegd heb ik er geen moeite mee. Ben erg benieuwd naar deze film.

conspiracyofone

Avatar

Nautorius "Pfff. Als je er zo moe van wordt kijk je toch gewoon niet? Eerlijk gezegd heb ik er geen moeite mee. Ben erg benieuwd naar deze film."


Het zal best een leuke film worden.
Maar het is wel een beetje irritant dat elke scheet Cameron laat over Avator gelijk wereldnieuws is.

Er word zoveel over Avatar gesproken dat het gewoon irritant. En het maakt me totaal niet nieuwschierig.
Eigenlijk werkt het meer tegen de film.

RAVEN[NL]

Avatar

Het ding is, je bent geinteresseerd in een bepaalde film, dus lees je erover. Als je genoeg leest, en merkt dat er een arrogant soort hype begint te ontstaan, is het al te laat. De film heeft een vieze bijsmaak gekregen en je gaat hem bevooroordeeld zien. Kan alleen maar tegenvallen dus, terwijl het anders wellicht een prima filmpjes was geweest voor een vrijdag biosje. Ik vind het jammer, mensen moeten hype niet als marketingstrategie implementeren, dat schaadt de film en dus mijn kijkplezier.

Wood Clinteast

Avatar

Wanneer een film project een kostenplaatje heeft van $300 tot $400 miljoen kan het natuurlijk niet anders.

Wat een gezeur over the Avatar Hype. Ben je niet geintereseerd, kijk dan niet naar de trailers, en ga zeker niet op zoek naar artikelen en forums om te laten weten hoe misselijk je ervan word... kansloos..

Hype of niet, ik vel mijn eigen oordeel wel. Laat maar komen James, hypen die hap!

Remco

Avatar

Ik word er totaal niet moe van zie liever 1 film van Cameron die tenminste origineel is en grensverleggend dan 10 remakes of de zoveelste Michael Bay troep.
James Cameron blijf lekker films maken zou ik zeggen en kom maar op met die trailer :W

Bodhishatva

Avatar

James Cameron is een geniale grensverleggende regiseur, en ik verwacht gewoon een topfilm, met een goed verhaal en goede cgi!

logisch dat deze film veel aandacht trekt, het is zijn eerste echte speelfilm sinds Titanic en hij brengt grensverleggende cgi, en heeft hem ook nog even geschreven! bovendien zijn steven spielberg en peter jackson ook laaiend enthousiast!!

benjamin

Avatar

Avatar is niet bij voorbaat een slechte film, maar hij wordt aangekondigd alsof dit het grootste meesterwerk ooit moet worden. Je kunt natuurlijk die trailers niet bekijken, maar ze overdrijven toch wel een klein beetje.

NieuwsFilm

meest populair