Hoe staat het met de nieuwe Judge Dredd film?

Hoe lang moeten we het nog met de Stallone-versie doen?

Er valt weer wat te vertellen over de nieuwe Judge Dredd verfilming. /Film vroeg ernaar aan tekenaar Jock, die bezig is met het concept art voor de film, en Alex Garland, de schrijver van het script. Op de vraag of er inmiddels al een regisseur aan het project vastzit, kwam een duidelijk antwoord: nee!

Meer informatie kwam van Alan Grant, de comic schrijver achter Judge Dredd en Lobo. Van laatsgenoemde wordt momenteel ook een film gemaakt, door Joel Silver en Guy Ritchie. Het gaat erop lijken dat deze film voor 13 jaar en ouder wordt, waarvan Grant vindt dat dit totaal tegen het principe van de strip in gaat. Hij vindt het ook opmerkelijk dat hij, Keith Giffen en Simon Bisley totaal niet bij het project betrokken worden.

Dit geldt ook voor de Judge Dredd film. Hij heeft dan ook geen flauw idee hoe groot de kans is dat de film er ooit zal komen. Zowel hij als John Wagner, Dredd’s bedenker, heeft helemaal niets gehoord van Rebellion of DNA. Grant is van mening dat het met de vorige Judge Dredd film zo fout is gegaan, omdat de originele bedenkers en schrijvers er buiten werden gehouden. Dit lijkt nu weer het geval te zijn...



NieuwsFilm

meest populair