Bioscoop releases week 44

Welk films kan vanaf deze week allemaal nieuw gaan bekijken.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Autumn Ball (2007)


Sügisball vertelt de lotgevallen in het droefgeestige, trage leven van een stel wanhopige mensen in een troosteloze flat. Mati, die zijn huwelijk op de klippen ziet lopen, raakt hierdoor aan lager wal. En Theo, die in een restaurant werkt, verzamelt vrouwen die allemaal behoorlijk eenzaam zijn, waaronder een architecte, een alleenstaande moeder en verschillende anderen.
Bekijk de afbeelding

The Informant! (2009)


De Amerikaanse regering besluit om een groot agrarisch bedrijf te vervolgen, wanneer de vice-directeur Mark Whitacre (Matt Damon) besluit om te getuigen over de louche zaakjes binnen ADM. Wanneer de FBI de zaak probeert rond te krijgen, raken ze steeds meer gefrustreerd door de levendige fantasie van Whitacre.
Bekijk de afbeelding

Antichrist (2009)


Na het verlies van hun kind trekt een rouwend koppel zich terug in een hutje in het bos, 'Eden' genaamd, in de hoop hun relatie en hun gebroken harten te herstellen. Maar dan grijpt de natuur in en wordt alles van kwaad tot erger.
Bekijk de afbeelding

This Is It (2009)


De film This Is It bevat de laatste beelden van Michael Jackson en de repetities voor zijn afscheidsconcerten. De film is samengesteld uit de honderden uren opnames van de oefensessies en beelden achter de schermen.
Bekijk de afbeelding

Terug naar de kust (2009)


De alleenstaande Maria Vos (Linda de Mol) wordt door een onbekende met de dood bedreigd. Zij vlucht met haar kinderen naar haar voormalige ouderlijk huis, waar ze onderduikt bij haar oudere zus Ans (Ariane Schluter). Terwijl het winterse verblijf in de villa aan zee Maria confronteert met traumatische jeugdherinneringen en haar omgeving steeds meer aan haar geestelijke gezondheid begint te twijfelen, komt haar belager steeds dichterbij.
Bekijk de afbeelding

New York, I Love You (2009)


De film (met een grote sterrencast) volgt enkele liefdesverhalen, elk door een ander geregisseerd en met andere acteurs, in misschien wel de meest geliefde stad ter wereld, New York. In the city that never sleeps, love is always on the mind.



NieuwsFilm

meest populair