Algemeen

Duffy blij met reacties Boondock Saints 2

Fans hebben de film laaiend enthousiast ontvangen...

door Sam Duijf op 29.10.2009 om 16:38 in Algemeen
We wachten al ontzettend lang (10 jaar!) op de release van Boondock Saints 2: All Saints Day, het vervolg op cultfilm Boondock Saints. Binnenkort gaat de film (in de V.S.) in premiere en de spanningen lopen inmiddels dan ook hoog op.

Onlangs waren er in New York en Philadelphia screenings van Boondock Saints 2: All Saints Day te zien. De fans reageerden vrijwel allemaal laaiend enthousiast. Schrijver en regisseur Troy Duffy kan zijn pret niet op.

'Toen de trailer op internet werd gezet werd er veel sceptisch gereageerd. Mensen hadden zoiets van "oké, dit gaat zuigen, maar ik ga toch wel". Nu hebben we de eerste screenings achter de rug en hoor ik alleen maar laaiend enthousiaste reacties. Dat is mooi natuurlijk', Aldus Duffy.

'Ik ben niet gewend om als een rockster behandeld te worden, maar de reacties die ik nu krijg van mensen, dat is niet normaal meer. Er komt op dvd ook een director's cut uit van drie uur en 15 minuten, voor de echte fans zegmaar.'

Voor ons landje is er nog geen release datum bekend en wie weet komt die er ook nooit.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RS90

Avatar

Of tie meteen op dvd komt of eerst in de bios, maakt mij niet uit ik ga hem kijken.

Film 1 was zo ovedreven dat ik hem geweldig vond.:W

Een grote Boondock Saints-fan

benjamin

Avatar

Waarom zou hij niet in de bioscoop komen? Ziet er wel vet uit en er zal een publiek voor zijn. Misleidende titel trouwens, ik dacht dat het om de zangeres Duffy ging.

Bilspleet

Avatar

benjamin "Waarom zou hij niet in de bioscoop komen? Ziet er wel vet uit en er zal een publiek voor zijn. Misleidende titel trouwens, ik dacht dat het om de zangeres Duffy ging."


Muhahahaa, ik denk dat jij de enige gaat zijn die de titel misleidend vindt. De zangeres Duffy? haha

Lord Voldemort

Avatar

benjamin "Waarom zou hij niet in de bioscoop komen? Ziet er wel vet uit en er zal een publiek voor zijn. Misleidende titel trouwens, ik dacht dat het om de zangeres Duffy ging."


Ik dacht aan een combinatie van Buffy en Duff Beer.

PKP

Avatar

De vraag of 'ie hier wel uitkomt? Whuuuut?

Had al in de planning staan om sowieso deze in de bios te zien! :(

Thiver

Avatar

Drie uur en een kwartier...?

Benjamin1989

Avatar

Ik ga hem ook zeker kijken! Laatst heb ik me toch weer vermaakt met deel 1 toen die op tv kwam, en ik verwacht dat dit ook weer heel vet word!

NieuwsFilm

meest populair