Het Regent Gehaktballen poster en trailer

En na een regenbui komt... een storm.

Het Regent Gehaktballen is de Nederlandse titel van Cloudy with a Chance of Meatballs, een animatiefilm uit de studio's van Sony. De film werd in Amerika heel goed ontvangen en wist in de derde week Toy Story 2 van Pixar onder zich te houden in de boxoffice. In Nederland was het de bedoeling dat de film een week na Pixars Up ging draaien maar Sony durfde die strijd waarschijnlijk toch niet aan en na een paar keer uitstellen gaat hij hier nu op 17 februari in première.

"Gehaktballen" is gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Judi Barrett en Ron Barrett uit 1978 en gaat over de jonge uitvinder Flint die de uitvinding van zijn leven doet. In een stadje waar iedereen door de economische crisis alleen nog maar sardientjes kan eten komt hij met een machine die het allerlei soorten eten kan laten regenen. Alles gaat goed, totdat de machine op hol slaat en er een zware storm op komst is.

Hieronder de Nederlandstalige poster en trailer, met de Belgische stemmen van o.a. Peter Van de Veire (Flint), Alex Agnew (Earl), Carry Goossens (Tim) en Koen De Graeve als Baby Brent.

Update: En de Nederlandse stem van zangeres Do als Sam.





NieuwsFilm

meest populair